Pentru ea

#pantofi #garderoba vara #tinute vestimentare #saxara.ro

Innoieste-ti garderoba de vara cu 3 obiecte vestimentare deosebite!

Tendintele in moda se schimba de la un sezon la altul, insa placerea pentru shopping si pentru piesele vestimentare deosebite ramane neschimbata. Produsele atractive din materiale de buna calitate, care te ajuta sa arati minunat si sa te simti confortabil, sunt printre cele mai apreciate. Iata cateva piese vestimentare pe care le poti achizitiona in acest sezon, fara prea mult efort fizic sau financiar!


1. Compleu Luxury

Sutienul potrivit reprezinta un atu al femeilor, ele reusind astfel sa-si puna in evidenta frumusetea bustului. Magazinul Saxara.Ro vine cu oferte de nerefuzat pentru doamne si domnisoare si ofera o gama variata de compleuri de cea mai buna calitate, cu designuri atractive si extrem de variate.

Compleul Luxury este extrem de fermecator si delicat. Datorita jacquardului satinat, cupele sutienului din dantela gri vor fi mai bine evidentiate. Bretelele sunt detasabile si are chiar si o insertie amovibila. La fel ca sutienul, si bikini sunt din dantela, ceea ce da o nota de eleganta intregului set.


2. Genti Wicked

Pentru ca nu poti lasa sa treaca vara fara sa iti accesorizezi tinutele vestimentare, poti opta pentru o geanta din piele naturala, conceputa special pentru a fi purtata pe brat.

Fiecare tinuta are propria poveste, iar o poseta potrivita poate transmite feminitate, frumusete si atitudine. Saxara.ro iti aminteste ca esti frumoasa in fiecare zi si iti ofera genti cu preturi incepand de la 100 de lei.


3. Pantofi Chic

Pantofii sunt accesoriile vestimentare care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Pantofii ideali sunt cei care te ajuta sa imbini atitudinea cu comoditatea. Atunci cand sunt de calitate si iti ofera si confort, pantofii alesi te ajuta sa iti creezi o tinuta vestimentara de invidiat. Pentru un outfit elegant, poti alege o pereche de pantofi din piele nude cu tocul verde.



Magazinul Saxara.ro ofera femeilor o experienta cu adevarat speciala, imbinand frumusetea si calitatea produselor cu servicii ireprosabile si grija permanenta fata de nevoile clientelor. Mai multe produse vestimentare poti descoperi intrand pe site-ul www.saxara.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare