Pentru ea

#sandale dama #rochii de seara #peruci par natural

Innoieste-te de Paste! Iata ce este bine sa iti cumperi cu aceasta ocazie

Se spune ca in noaptea de Inviere trebuie sa purtam ceva nou. Fie ca e vorba despre o pereche noua de pantofi sau despre o rochie, important este sa ne innoim de Paste. Asa este traditia, dar ce ocazie minunata de a ne cumpara ceva frumos!

Sarbatoarea Pastelui inseamna, pentru cei mai multi dintre noi, slujba de la biserica din noaptea Invierii, apoi pranzul in familie. Unele persoane aleg sa petreaca Pastele departe de casa, profitand de minivacanta din preajma sarbatorii. Indiferent in ce loc ne-am afla, tinuta trebuie sa fie una corespunzatoare. Nici prea sofisticata, dar nici prea comuna. Putem opta pentru o vestimentatie casual elegant, asa incat sa imbinam confortul cu stilul.

Pentru a te ajuta in alegerea tinutei de Paste, am facut o lista cu cateva piese pe care le poti cumpara chiar acum:

O rochie

In ziua de Paste, mai ales la Slubja de Inviere, e recomandat sa purtam o rochie midi. Variantele sunt numeroase. Alege, spre exemplu, o rochie confortabila, ce poate fi purtata si la pranzul in familie sau la intalnirea cu prietenii, undeva in aer liber. Una cu imprimeu geometric si cu culori nu foarte aprinse e perfecta. De preferat ar fi sa mizezi pe una cu maneci lungi pentru ca e inca primavara si vremea e inselatoare.

Ai si variante de rochii de seara. Modelul little black dress este unul clasic, cu care nu dai gres. Daca intalnirea are loc la interior, atunci poti alege o rochie lunga, din chiffon, cu imprimeu floral si maneci scurte.

O pereche de pantofi

Cand parintii nostri erau copii, primeau incaltaminte noua la Paste si la Craciun. Probabil ca de atunci s-a pastrat si traditia ca de Sarbatoarea Invierii sa purtam pantofi noi. O ocazie perfecta pentru a ne imbogati colectia. Variantele sunt multe si pentru toate gusturile.

Evident, prima care iti vine in minte este perechea de stiletto la care visezi de multa vreme. Cumparati-o acum, caci Pastele e scuza perfecta pentru asta. Daca pantofii cu toc subtire si inalt nu sunt pe placul tau, atunci alege o pereche de pantofi moderni, cu toc patrat si nu foarte inalt, intr-o culoare placuta, altceva decat clasicul negru. Sa nu uitam ca vine imediat vremea frumoasa si o pereche de sandale dama din piele e mai mult decat potrivita.

Accesorii

Cand vine vorba despre innoit ceva in garderoba, nu trebuie sa uitam nici de colectia de accesorii. Si aici avem cu siguranta ce sa ne dorim. Sunt o multime de gablonturi pe care le-am vrea la indemana mereu, de la cercei, la inele, bratari si coliere. Din aur, din argint ori cu cristale sau cu pietre semipretioase, bijuteriile nu sunt niciodata prea multe.

Tot la capitolul accesorii putem include si peruci par natural. Atuul lor major este ca dat de faptul ca pot fi coafate exact asa cum iti doresti. Fiind realizate din par natural, le poti aranja inclusiv cu ondulatorul cald, fiindca nu se deterioreaza precum cele din par artificial. O peruca reprezinta o varianta extrem de rapida de a-ti schimba coafura si culoarea parului fara sa regreti. Pe neer.ro vei gasi peruci ieftine si moderne.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare