Pentru ea

#reduceri #black friday #la femme #reduceri rochii

Innoieste-te de Black Friday

Incepand de astazi se da startul la cel de-al treilea eveniment Black Friday din Romania. Iti spunem de pe acum ca se va lasa cu multe rafturi goale (la noi) si multe altele pline (la tine). Reducerile de pe La Femme sunt fenomenale si faptul ca avem concurenta nu ne sperie catusi de putin.

Daca ai mai trecut prin experienta unui astfel de eveniment, stii ca trebuie sa ai multa rabdare, in general, si sa planifici din timp ceea ce vrei sa-ti cumperi. Vinerea Neagra, Black Friday-ul cum i se mai zice, rasplateste agilitatea si ochiul format al clientelor cu chilipiruri care te vor face fericita.

Studiile spun ca cele mai avantajate vor fi magazinele online, caci cumparatorii nu trebuie sa stea la cozi imense, isi pot goli sau umple cosul fara sa-si rupa tocurile sau sa-si terorizeze copiii. Tu vei castiga timp si vei economisi bani, caci reducerile sunt de 30%.

Nu trebuie sa neglijezi nici magazinele reale, cele in care intri sa pui mana pe materiale, sa probezi produse, sa faci combinatiile perfecte palton si geanta, doar pentru ca poti simti, vedea, mirosi, frumosul. Asa am ajuns eu sa-mi cumpar produsul afisat in poza din stanga. M-am trezit in fata lor si am fost coplesita de imaginea mea admirata de colegi a doua zi. M-am simtit frumoasa si irezistibila. Si mi l-am cumparat.

Iti mai prezint, pentru a te tenta, cateva accesorii si placeri vinovate care pe mine m-au dat peste cap. Va trebui sa le am candva, caci, pentru mine, shoppingul este ca o sesiune de exercitii cardio (dupa cum bine zicea fashionista Carrie Bradshaw, din Sex and the City).

Si in Romania, la fel ca in strainatate, Vinerea Neagra este inceputul sezonului de shopping pentru Craciun. Stiai ca numele ii vine din Philadelphia, unde a fost original folosit pentru a denumi traficul foarte aglomerat al autovehiculelor si pedestrilor in ziua de dupa Thanksgiving? Ca sa intelegi ce inseamna aceasta sarbatoare a reducerilor la scara mare, sa stii ca, pentru Walmart (celebru lant de magazine in America), Vinerea Neagra le creste profitul anual de la 14 miliarde de dolari la 18 miliarde de dolari.

De aceea, te asteptam in magazinele noastre La Femme, in magazinul online cu haine de dama LaFemme.ro sau pe pagina de Facebook, unde trebuie sa descoperi si singura ce ti se mai potriveste din noua colectie toamna iarna 2013!

Magazinul online La Femme participa la Black Friday 2013, intre 28 noiembrie si 2 decembrie. Se lasa cu efecte secundare constand in fericire si complimente la fiecare pas! Ce mai astepti?

Inspiratie la cumparaturi, fashionista LeFemme!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare