Pentru ea

# costume de baie spectaculoase #costume de baie

Incheie sezonul estival in glorie cu aceste costume de baie spectaculoase

Chiar daca suntem la final de sezon estival, inca ne mai putem bucura de soarele arzator, marea cu valuri turcoaz si nisipul incredibil de fin. Fie ca suntem la plaja sau la piscina, e important sa aratam impecabil cat e ziua de lunga. Este indicat sa purtam acele costume de baie care ne scot din anonimat si ne fac pe noi, femeile, sa incheiem in glorie inca un sezon fabulos de bronzat. Daca vacanta ta este un last minute pe care nu vrei sa il ratezi, pregateste-ti bagajul cu cele mai inedite costume de baie de la Just4Girls in care vei straluci la temperaturi de peste 30 de grade mai ceva ca astrul solar! Iata ce articole de plaja sa porti cu incredere!

Nuante delicioase de acadea

E drept ca less is more, insa nu si cand vine vorba de ultima vacanta insorita a sezonului. Asadar, poarta costume de baie intr-un curcubeu de culori apetisante, care sa te faca sa te simti mai ceva ca o acadea delicioasa numai buna de savurat. Pune-ti in evidenta bronzul ciocolatiu cu ajutorul unui costum de baie dintr-o singura piesa, care pe langa faptul ca iti va contura formele de sirena, te va binedispune in orice clipa. Indiferent de statiunea in care mergi, cu aceasta piesa incredibil de seducatoare te vei simti ca si cum ai fi pe o plaja exotica si exclusivista, alaturi de un cocktail savuros.

Negru sexy si frapant

Tendinta de a purta costume de baie in nuante de neagru nu mai e un moft, ci pur si simplu o necesitate. Daca iti doresti sa ascunzi anumite imperfectiuni ale corpului si sa iti pastrezi latura misterioasa, acestea nu trebuie sa iti lipseasca. Alege costume de baie in nuante de negru din doua piese pe care sa le porti fie la plaja, fie la piscina hotelului in care te cazezi. Pune accent pe simplitate si cauta modele rafinate, care iti pun in evidenta bustul proeminent si iti contureaza rotunjimile posteriorului in acelasi timp. Transparentele si decupajele sunt de asemenea in voga, fiind potrivite pentru femeile cu personalitate puternica si cuceritoare, care isi doresc sa domine toata suflarea masculina de pe plaja.

Look sporty

Daca vrei sa fii "pe val" cu aparitiile tale in sezonul estival, nu uita sa adaugi in bagajul de vacanta si costume de baie sporty. Acestea iti vor oferi mai multa sustinere si te vor face sa te bucuri de confort sporit pe plaja. Cu o astfel de piesa la mare, iti ramane sa iei o placa de surf si sa te aventurezi in larg pentru o experienta inedita. Daca esti adepta modelelor de costume de baie sporty, inseamna ca bronzul nu reprezinta pentru tine o prioritate si ca s-ar putea ca distractia si adrenalina de pe plaja sa iti ofere tot ce ai nevoie in zilele libere.

Poarta aceste costume de baie uimitoare de la Just4Girls si vei incheia sezonul estival intr-un mod cu totul aparte! Nu doar ca aparitiile tale vor fi demne de invidiat, dar te vei simti mai sigura pe tine ca oricand!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare