Pentru ea

#tendinte costume de baie #costume de baie #sezon estival

Incepe sezonul estival! Care sunt costumele de baie care fac furori vara aceasta

Sezonul de vara incepe cu vacanta de 1 Mai, prin urmare trebuie sa te pregatesti deja cu cele mai frumoase costume de baie daca vrei sa faci furori pe plaja sau la piscina. Tendintele sezonului flateaza orice silueta prin croielile si texturile cu aer retro, care duc cu gandul la Baywatch, in timp ce most wanted colors sunt galben si… animal print.

Cu talie inalta

Poate cea mai evidenta si flatanta tendinta din acest sezon este slipul cu talie inalta. Acesta poate ascunde eventualele urme ale sezonului rece pana cand reintri in forma dorita, in plus, croiala face tranzitia perfecta intre costumele de baie de piscina si piesele minimaliste care vor marca varful de sezon.

De purtat toata ziua

Minimalismul este una dintre tendintele care, anul acesta, acapareaza inclusiv bagajul de vacanta. Designerii propun astfel piese versatile, care pot fi purtate si in afara plajei. De exemplu sutienele tip bustiera, care pot fi lasate la vedere sub topuri fluide sau camasi oversized sau costume de baie in tonuri neutre si cu croieli clasice. Astfel, garderoba de vacanta, desi minimalista, va fi cat se poate de originala si spectaculoasa.

Galben si animal print

Tendintele readuc in 2019 galbenul pe prima treapta a preferintelor. Motivul este unul cat se poate de simplu: este o culoare vesela, solara, dar care arata spectaculos indiferent de gradul de bronz al pielii. Prin urmare, poti purta un costum de baie galben chiar de la prima excursie la plaja. Indrazneala este cuvantul de ordine pentru intreg sezonul. Animal printurile pe care in anii trecuti le gaseam mai ales in randul accesoriilor ajung acum in prim-plan. Fie ca alegi un costum de baie intreg sau in doua piese, un accent animal print va intoarce priviri, potrivit sevensins.ro.

Inspiratie din anii ‘90

Si anul acesta tinutele de plaja retro sunt in tendinte. Daca anii trecuti volanele si croielile din anii ‘70 pareau sa domine, in 2019 costumele de baie sunt parca desprinse din Baywatch, de la croieli la cromatica. O declinare interesanta si potrivita pentru orice silueta este costumul de baie in trei piese, unde a treia piesa este un slip tip boxer, de altfel unul dintre cele mai cautate costume de la SevenSins.ro.

Texturi speciale

Nu in ultimul rand, texturile se schimba in sezonul de vara 2019. Daca pana acum catifeaua era rezervata tinutelor de seara, anul acesta ajunge pe plaja. Albastru marin, turcoaz, dar si nude sunt cateva dintre culorile sezonului. Croielile duc cu gandul la piese de lenjerie clasice, prin urmare un astfel de costum de baie este deopotriva indraznet si senzual.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare