Pentru ea

#lenjerie intima #magielle.ro #primavara 2010

In Februarie, ai premiile seductiei la Magielle

Nu putini sunt cei care atribuie lunii februarie definitia de ‚luna a dragostei’. Sfantul Valentin , Dragobetele sau orice alt motiv care ne cheama spre armonie, delicatete si tandrete, spre momentele in care ne putem bucura de forta de seductie a unui cadou, de o seara romantica alaturi de celalalt, departe de grijile cotidiene, este pur si simplu perfect!

Daca te-ai hotarat sa-ti surprinzi iubitul in aceasta luna minunata, trebuie neaparat sa faci o vizita magazinului de lenjerie intima Magielle, www.magielle.ro!


Pe langa modelele foarte frumoase de lenjerie intima , aici vei fi intampinata cu reduceri de pana la 50% si vei avea sansa de a castiga unul dintre premiile Meli Melo Paris in valoare de 200 de lei fiecare!

In plus, modelele colectiei de primavara/vara ’10 au inceput deja sa apara si ne tenteaza cu materiale fine, design in tendinte si preturi excelente!

Vino si tu pe www.magielle.ro! Este doar la un click distanta si te asteapta cu o oferta seducatoare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului