Pentru ea

#stil #tinute vedete #imprimeu in dungi # tinute imprimeu in dungi

Imprimeul in dungi: poarta-l ca un star!

Imprimeul in dungi este un model clasic pentru garderoba feminina si masculina deopotriva, insa a castigat mai multa popularitate anul acesta decat ne-am fi asteptat. Versatilitatea sa este generoasa, intrucat il poti purta intr-o tinuta lejera de zi, la birou sau la o petrecere, fara sa risti nicio gafa de stil. Afla cum il poti purta ca un star si nu te vei mai desparti niciodata de el.

Celebritatile au adoptat si ele tendinta imprimeului in dungi, design tot mai popular la evenimentele de top de la Hollywood. Inspira-te din ideile starurilor si poarta-l si tu pentru o imagine fara cusur.


1. Sheryl Crow


Cantareata Sheryl Crow a facut furori cu o rochie maxi in dungi orizontale albe si negre, o combinatie clasica potrivita tuturor tipurilor de ten si tuturor culorilor de par. Cu o asemenea tinuta, accesoriile trebuie sa fie intotdeauna discrete, precum cele alese de Sheryl: un ceas alb si cercei din aur simpli.


2. Kaycee Stroh


Kaycee Stroh demonteaza mitul conform caruia dungile orizontale nu pot fi purtate de femeile voluptoase. Rochia in stil marinaresc purtata de aceasta, cu o curea rosie ca focul, ii vine de minune. Accesoriile colorate sunt foarte potrivite intregului ansamblu, la fel si rujul rosu intens, in tendinte.



Foto: ehowcdn.com

3. Hayden Panattiere

Dungile diagonale de pe rochia mini rosie purtata de frumoasa Hayden Panattiere o fac sa arate senzational si avantajeaza silueta atletica a actritei, rotunjind usor coapsele si evidentiind talia. Accesoriile neutre sunt obligatorii in aceasta combinatie.

4. Rosie Huntington-Whiteley

O fusta creion in dungi, precum cea purtata de Rosie Huntington-Whiteley, adauga un plus de suplete si inaltime siluetei. Combinata cu un top mulat si o geanta-plic medie, poate fi purtata la orice ocazie formala, cu maxim succes.


 

Foto: ehowcdn.com

5. Jessie Malakouti

Poti transforma o tinuta casual instant, in una eleganta, daca alegi un sacou clasic in dungi, precum cel purtat de Jessie Malakouti. Nu doar ca adauga un strop de rafinament aparitiilor tale, ci iti lungeste silueta daca dungile sunt verticale sau transversale.



Foto: ehowcdn.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare