Pentru ea

#sezon toamna-iarna #brancusi #coloana infinitului #genti #centenar #incaltaminte

Imbraca-te romaneste! Sarbatoreste Centenarul purtand creatiile designerilor romani

Ce mod mai frumos de a sarbatori Centenarul Romaniei daca nu purtand creatiile designerilor romani? Printre cele mai frumoase piese se numara pantofii si geanta pictate manual cu una dintre cele mai faimoase opere ale lui Brancusi – coloana infinitului.

 

Din dorinta de a oferi o alternativa la incaltamintea uneori banala care pare sa acapareze tinutele sezonului rece, designerul Armina Popeanu a dat noii colectii Lyria o linie indrazneata, sofisticata, care suprinde prin mixul de culori si de texturi. Astfel, colectia Toamna-Iarna de genti si incaltaminte este una versatila, spectaculoasa, dar mai ales comoda.

Colectia RomanIA100

O parte importanta a colectiei din acest sezon il reprezinta accesoriile dedicate Centenarului, iar operele lui Brancusi se regasesc printre sursele de inspiratie. Intai au fost povesti pictate pe genti si mici accesorii, iar de anul acesta, odata cu lansarea liniei de pantofi, colectia s-a intregit cu motive traditionale din principalele zone care au stat la baza nucleului Romaniei de acum 100 de ani.

"Povestea RomanIA 100 Brancusi face parte din proiectul Autentica al Anei Maria Branza. Un proiect AMBitios, dedicat romanilor iubitori de frumos, ce marcheaza centenarul roman. Un proiect bazat pe valorile noastre: respect, admiratie, grija, optimism, ambitie, valori care au stat la baza constituirii tarii. Un proiect din care suntem mandri ca facem parte", mai spune Armina Popeanu.

Pantofii Daya si geanta Ronda care fac parte din acest proiect special vor fi livrate clientilor impreuna cu autograful multiplei campioane olimpice si mondiale.

Colectia Toamna-Iarna

Colectia Lyria Toamna-Iarna 18/19 a fost conceputa pentru femeia urbana, activa, care are nevoie de confortul pantofilor pentru intreaga zi, dar care sa atraga privirile, astfel incat sa poata deveni piesa in jurul careia sa-si creeze tinutele. Armina Popeanu a dorit ca aceasta colectie, la fel ca si cele de genti care au consacrat brandul, sa urmeze filozofia less is more si in aceleasi timp liniile geometrice tipice Lyria.

"Gentile si pantofii creati sunt versatili, dar si comozi, usor de purtat. Manufacturati din piei naturale exotice, atent selectate, accesoriile sunt produse in Romania. Ghetele Ama sunt elementul principal al colectiei, in jurul lor conturandu-se restul elementelor. Am lucrat aproape un an la definitivarea modelelor, am schimbat calapoadele, am facut zeci de probe si modificari tehnice pana am ajuns la o varianta care sa satisfaca toate nevoile femeii urbane", precizeaza designerul Armina Popeanu.

Astfel, manufacturate din piele naturala de vita, captusite cu piele naturala de capra, ghetele au un strat de spuma cu memorie si mai multe straturi de burete, care ofera astfel un grad sporit de comoditate.

Dincolo de detaliile tehnice, conceptul brandului este ca fiecare accesoriu sa creeze o experienta, o poveste, sa treaca dincolo de o nevoie practica. Filozofia Lyria este in antiteza consumului excesiv, construind o intreaga experienta in jurul unicitatii povestii pictate manual si propunand o abordare slow fashion prin conceptul, calitatea si pretul accesibil al produsului. Astfel, combinatiile de texturi, detaliile din piele de ponei, influentele animal print si mai ales tematica picturii alese pentru unele modele fac ca fiecare piesa din noua colectie sa devina un element central pentru orice garderoba.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare