Pentru ea

#fusta #tricou #tinute #tricou alb

Idei de asortare a tricoului alb: 5 tinute chic si sexy

Tricoul alb este de departe cea mai versatila piesa vestimentara din garderoba ta. Poate fi purtat in orice sezon si este, daca vrei, solutia salvatoare in momentele in care vrei sa obtii un outfit casual care sa fie chic si sexy, dar in acelasi timp confortabil. Urmatoarele idei de asortare a tricoului alb ti-ar putea fi de ajutor atunci cand esti in pana de idei si nu stii cu ce sa-l porti.


1. Tricou alb cu pantaloni scurti din piele

Tricoul alb simplu face casa buna cu o pereche de pantaloni scurti din piele neagra. In timp ce tricoul te duce cu gandul mai mult la stilul semi-casual, pantalonii iti confera un aer glam-rock. Impreuna, formeaza combinatia perfecta pentru un outfit chic si sexy. Nu uita sa-ti accesorizezi tinuta cu o geanta clasica si o pereche de pantofi stiletto colorati.


2. Tricou alb cu pantaloni scurti din denim

Vara aceasta se poarta foarte mult pantalonii scurti din denim cu talie inalta. Combina-i cu un tricou alb lejer si o pereche de pantofi sport albi/colorati sau botine.



Sursa foto: girlsguideto.com



Sursa foto: stylesaint.com


3. Tricou alb cu fusta maxi neon

Pentru diminetile si serile racoroase pe care le prinzi la mare, alege sa porti o tinuta chic si sexy formata din tricou alb simplu si o fusta maxi intr-o nuanta neon incantatoare. Nu strica sa adagi outfitului tau si o jacheta din denim, ideala pentru a aduce un strop de stil sport intr-un ansamblu feminin.



Sursa foto: girlsguideto.com


4. Tricou alb cu fusta scurta inflorata

Simplitatea tricoului alb iti permite sa-l asortezi cu piese vestimentare in nuante vii sau cu imprimeuri mari, vizibile, sofisticate. Pentru un outfit chic si sexy, asorteaza tricoul alb cu o fusta scurta cu imprimeu floral si talie inalta. Accentueaza-ti silueta cu o curea si accesorizeaz-o cu o pereche de sandale in nuante neutre.



Sursa foto: girlsguideto.com


5. Tricou alb cu jeansi boyfriend

Tricoul alb cu un numar mai mare are influente masculine, de aceea il poti asorta cu incredere cu o pereche de jeansi lungi tip boyfriend. Pentru a aduce un strop de feminitate tinutei, poti purta un sacou cu imprimeu floral si sandale cu toc inalt.



Sursa foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare