Pentru ea

# haine sustenabile #haine calduroase #sezon toamna-iarna

Hainele sustenabile si calduroase, perfecte pentru sezonul toamna-iarna

Piese cu texturi si materiale noi care evidentieaza siluete relaxate, layering si jachete, puffere si paltoane versatile, colectia Calvin Klein Toamna Iarna 2021 este aici si ofera o interpretare rafinata a minimalismului cu item-uri tip essentials extrem de moderne.

 

O poveste plina de caldura si produse sustenabile

Colectia din acest sezon se remarca prin folosirea unui numar crescut de materiale si procese sustenabile si inovatoare, accentul fiind  pe obtinerea unui mix intre un look reusit si protejarea mediului.

Pentru gama Underwear, noul program Modern Structure implica folosirea firelor reciclate; inovatia in materiale implica un confort si gasirea marimii optime, proces realizat la inalta performanta. In plus, Sportswear ofera tricoturi din amestecuri luxoase de casmir reciclat si topuri realizate cu Repreve®, un material obtinut din sticle de apa reciclate. Totodata, Denimul este updated cu bumbac organic si reciclat, tratat cu coloranti sustenabili, obtinut prin procese de finisare cu impact redus pentru diminuarea consumului de apa si energie.

Ce alegi in acest sezon?

Alege dintre Invisible, Seductive Comfort Light, CK One, Logo French Terry sau Essential Wardrobe si defineste-ti personalitatea prin stilul tau. Materiale cu adevarat unice, care vor combina confortul cu stilul, colectiile din acest an sunt un upgrade continuu care se integreaza in scopul brand-ului de a schimba mentalitatea asupra sustenabilitatii.

Noutatea acestui sezon consta intr-o colectie vasta de item-uri tip basics esentiale care se disting printr-un confort ridicat, inclusiv pantaloni de jogging, tricouri polo si pantaloni. Fiecare stil prezinta materiale reciclate, cu branding distinctiv si detalii importante, precum flexibilitate four-way, nu se sifoneaza, si functionalitatea de eliminare a umezelii si de uscare rapida.

De asemenea, in colectia Calvin Klein Jeans elementul de noutate este surprins printr-o serie de siluete moderne cu influente de arhiva care celebreaza monograma iconica. Stilurile cheie includ tricou pentru barbati Bold Monogram Tee si pentru femei Mid-Scale Monogram Hoodie si Blown Up Logo Long Sleeves Tee. Fiecare piesa este una statement care devine instantaneu recunoscuta datorita semnaturii specifice brand-ului Calvin Klein.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare