Pentru ea

#feminitate #vestimentatie #garderoba #tinuta #moda #haine

Hainele care iti pun in valoare feminitatea de la StarShinerS.ro

Feminitatea unei femei poate fi pusa in valoare deosebit de bine printr-o haina corect aleasa. Fie ca optezi pentru o rochie tricotata, pentru o geaca din piele mulata sau pentru un jeans slim, ai posibilitatea sa-ti pui in evidenta liniile corpului. Indrazneste si joaca-te cu farmecul feminin cu care ai fost inzestrata, insa mai intai de toate alege-ti piesele vestimentare potrivite.

StarShinerS.ro iti propune pentru aceasta toamna 5 articole vestimentare care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba:

Rochie Glimmer Gold

Un machiaj bine ales, o pereche de pantofi cu toc si bineinteles o rochie pot face minuni cu trupul tau. Specialistii in moda afirma ca nimic nu exprima mai bine feminitatea decat o rochie. Insa... trebuie sa faci alegerea potrivita.

StarShinerS.ro  iti propune o rochie eleganta cu maneca lunga, pentru ocazii mai speciale, dintr-un material elastic, care se muleaza perfect pe trup. Stralucirea materialului si decolteul suprapus fac din aceasta rochie tricotata un model ultra sexy. Dungile verticale ale acestei creatii vestimentare alungesc trupul si subtiaza silueta. Pret: 129 lei

Geaca Ambush Brown

Hainele din piele sunt din nou in tendinte in acest sezon. Stranse pe trup, pana in talie, gecile scurte fie ca sunt din piele fie dintr-un alt material asemanator confera un look foarte sexy persoanei care o poarta. Jacheta din piele ecologica deosebit de fina de la StarShinerS.ro completeaza o tinuta moderna, feminina si foarte senzuala in acelasi timp.

Geaca este accesorizata cu un buzunar mic cu fermoar si doua buzunare cu capse, iar la nivelul umarului prezinta o suprapunere din material prins cu capse. Adauga o nota de originalitate tinutei tale si asorteaza la aceasta geaca o rochie tricotata si o pereche de cizme cu toc gros, imitatie de lemn. Pret: 145 lei

Pulover Cold Time Green

Indiferent de ocazie si momentul zilei, puloverul cu maneci scurte de la StarShinerS.ro poate fi purtat si asortat la orice tinuta. Versatilitatea acestui pulover il face un articol vestimentar excelent in garderoba unei femei.

Cu un design special datorita gulerului din blana fina si pufoasa, puloverul strans pe trup evidentiaza latura feminina oricarei femei. Acest model se face remarcat prin manecile scurte, prinse in elastic, incretite si ornate cu cate o funda mica si de asemenea prin cureaua subtire din piele ecologica lacuita care subliniaza talia. Pret: 89 lei

Jeans Glitter Black

Inspirati din tinuta masculina , pantalonii sunt un articol vestimentar la care femeile apeleaza din ce in ce mai des pentru a se simti cat mai confortabil. Insa, nu inseamna ca purtand pantaloni femeile isi pierd feminitatea. Dimpotriva, daca opteaza pentru un model potrivit au ocazia sa arate senzual si misterios.

StarShinerS.ro iti recomanda o pereche de jeansi eleganti marca Redial, model tub cu talia joasa, confectionati dintr-ul material subtire, elastic. In partea din fata buzunarele sunt ornate cu margele , iar in partea din spate buzunarele prezinta imprimeuri scrise, accesorizate cu margele, paiete si capse. Se incheie cu fermoar si o capsa imprimata cu scris. Pret: 109 lei

Vesta Redial Luxury Black

Reaparuta in colectiile specialistilor de anul trecut, vesta prinde avant din ce in ce mai tare in moda si se inscrie in tendintele acestui sezon ca un „must-have”. Eleganta, calduroasa, vesta din blana da o nota de rafinament tinutei tuturor persoanelor care vor sa imbine utilitatea cu modernismul.

StarShinerS.ro iti propune o vesta lunga, marca Redial, dintr-un material moale, deosebit de fin. Are gluga, iar in partea din fata prezinta imprimeuri din paiete in forma de scris. Are inchizatoare din piele ecologica cu terminatii in ornamente plasticate, acestea ofera un design special vestei. Pret: 149 lei

 

CONCURS: Castiga produse in valoare de 500 de lei de la StarShinerS.ro!

Stil acasa.ro impreuna cu StarShinerS.ro te invita sa participi la concursul: „Castiga produse in valoare de 500 de lei de la StarShinerS.ro!”. Daca iti doresti o tinuta rafinata, cu siguranta ai nevoie de hainele potrivite! Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul StarShinerS.ro si sa-ti alegi produsul favorit si mai apoi sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Care sunt produsele (cu link) care iti pun cel mai bine in valoare feminitatea trupului”. Argumenteaza-ti opinia!

Pentru a raspunde pe forum da click Aici.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Vor fi premiate cele mai interesante si personalizate doua raspunsuri!

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 16 octombrie – 15 noiembrie. Castigatorul va fi anuntat, in data de 16 noiembrie  atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare