Pentru ea

#stil feminin #grunge #moda toamna

Grunge, stilul perfect in aceasta toamna pentru femeile indraznete

Vrei sa fii in centrul atentiei toamna aceasta? Adopta stilul grunge, care iti va oferi un look inedit, rupt parca dintr-o alta lume, care insa va atrage atentia. Acesta este un stil underground, care se potriveste mai degraba firilor rebele si nonconformiste. Iata cateva tinute grunge cu care poti face senzatie toamna aceasta:


Un grunge mai cuminte pentru tinuta de zi

Hainele opulente, cu multe imprimeuri si imbinari de culori lugubre sunt principalele caracteristici ale stilului grunge. Ti-ai putea crea o tinuta grunge mai cuminte, perfecta pentru zi dintr-un tricou alb, larg, asortat cu o pereche de pantaloni din catifea argintie cu talie inalta. La aceasta tinuta poti purta o curea de piele prinsa usor in talie si o pereche de ghete din piele, usor desfacute.


Grunge pentru orice moment al zilei

Daca te pregatesti pentru o iesire in oras alaturi de prieteni, insa mai ai de aranjat cateva lucruri inainte de asta, poti purta o tinuta grunge, care sa se preteze atat pentru zi, cat si pentru seara.

Combina o rochie larga, cu imprimeu, de culoare inchisa, cu un palton de piele si o pereche de bocanci inalti sau cizme de piele.


Stilul grunge, elegant

Stilul grunge nu se adreseaza doar unui look urban. Acesta poate fi adoptat cu usurinta si la outfiturile mai elegante. Fustele in carouri in culori puternice, rochiile din voal sau din materiale glamour, combinate cu fesuri si paltoane desprinse din stilul punk fac echipa perfecta pentru un look grunge de seara foarte trendy.


Dimensiunile isi pierd limitele

Stilul grunge nu impune limite atunci cand vine vorba despre dimensiuni. Poti purta haine scurte peste cele lungi, rochii asimetrice sau chiar haine XXL. Stilul grunge imbina perfect stilul elegant cu cel punk. Asa ca orice iesire din decor este bine-venita.


Carourile, elementele-vedeta ale stilului grunge

Cu siguranta in garderoba ta ai cateva obiecte vestimentare in carouri. Combina-le armonios si vei obtine o tinuta grunge in tendinte toamna aceasta.



Sursa foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare