Pentru ea

#Zibra.ro #incaltamainte cu stil #ghete de dama #incaltaminte dama

Ghetele de dama pot fi bine puse in valoare daca ne concentram putin asupra stilului

Vremea racoroasa incepe sa se simta din ce in ce mai mult, motiv pentru care trebuie sa ne schimbam garderoba, sa inlocuim hainele subtiri si colorate cu cele groase si mai putin vii prin nuantele lor.

Acesta este si lucrul care deranjeaza femeile in perioada de toamna-iarna si anume ca look-ul lor are de suferit la capitolul stil din pricina lipsei de viata din articolele destinate acestui sezon.

Pentru a fi in trend, fara sa simtim aceasta atmosfera usor deprimanta, as propune sa accesam site-ul Zibra.ro, destinatia ideala daca avem in plan sa surpindem placut la inceputul toamnei prin incaltaminte cu stil, comoda si moderna. In stocul magazinului intalnim modele noi de ghete femei, perfecte pentru birou sau scoala si usor de combinat cu diferite tinute chic.

Colectiile disponibile in vitrinele magazinelor acopera o varietate de gusturi si stiluri, cuprinzand modele de ghete dama cu franjuri, cu siret, catarame sau tinte destinate femeilor pentru care moda reprezinta o modalitate de exprimare dar si tipuri din sfera clasica ce amintesc de incaltamintea anilor ’60. In aceasta categorie descoperim cu surpindere ca botul rotund revine in prim plan, accesorizat cu modele suprapuse de piele perforata sau taiata decorativ sub forma dantelata sau zimtata.

Asadar, nu trebuie sa intram in panica, solutii exista chiar si pentru vremea mohorata iar daca stim sa combinam cum trebuie hainele cu incaltamintea, accesoriile si felul in care ne aranjam parul, nu avem cum sa dam gres indiferent de ziua pe care trebuie sa o parcurgem.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare