Pentru ea

#ghete dama #incaltaminte dama #incaltaminte

Ghete de dama: cele mai populare modele pe care le poti gasi in magazinele din Bucuresti

Ghetele sunt un accesoriu indispensabil pentru tinutele de iarna si primavara, iar in sezonul acesta poti alege dintre multe variante la moda. Astfel, iti poti pune in valoare imaginatia si stilul, ca sa combini modelele care iti plac mai mult la tinutele tale preferate, indiferent daca esti adepta unui outfit elegant sau a unui stil sportiv, cat mai confortabil. Important este sa alegi ghete din materiale de calitate, cum este pielea naturala, care sa fie cat mai comode, rezistente si calduroase.

Iti prezentam in continuare cateva modele de incaltaminte pe care le poti alege ca sa obtii o tinuta perfecta pentru iarna aceasta. Poti gasi multe modele de ghete de dama in Bucuresti, la preturi avantajoase, pentru a combina fara mare efort piesele tale vestimentare favorite.

Ghete metalizate

Aceste ghete sunt ideale daca iti place sa fii mereu in centrul atentiei si adori sa stralucesti cu orice ocazie! Alege ghetele metalizate daca preferi tinute mai extravagante, pentru ca vei gasi foarte usor modele potrivite pentru un outfit casual sau unul elegant. Usor de asortat si mereu in tendinte, aceste ghete sunt cu siguranta o alegere inspirata daca refuzi sa porti haine sau accesorii sobre, „cuminti”.

Ghete stil bocanc

Daca preferi incaltamintea cat mai confortabila si calduroasa, atunci o pereche de bocanci cu toc gros si talpa inalta reprezinta alegerea perfecta. Poti sa asortezi foarte usor acest tip de ghete la pantaloni, blugi, dar si la fuste sau chiar la rochii, pentru ca bocancii sunt foarte versatili si arata bine la orice tinuta. Cu siguranta vei atrage toate privirile si vei fi admirata pentru stilul tau trendy, mereu la moda. In plus, talpa inalta si zimtata a bocancilor este ideala pentru vremea capricioasa si strazile murdare din Bucuresti.

Ghete stil western

Tii minte clasicele ciocate, care faceau furori prin anii 90? Ei bine, acum au revenit in tendinte! Poarta ghete in stil western, care te vor ajuta sa iesi din anonimat si sa impui un stil aparte, ca o adevarata „cowgirl” curajoasa si libera. Aceste ghete nu doar arata bine, ci sunt si foarte comode si usor de asortat cu orice piese vestimentare doresti. Nu ezita sa-ti impui stilul si adopta un look indraznet, unic, la fel ca tine!

Ghete cu barete

Baretele cu aplicatii metalice, care inconjoara glezna, nu pot trece niciodata neobservate! Alege ghete cu barete late sau subtiri, dupa preferinta, pentru ca toate sunt la moda in acest sezon! In functie de stilul care ti se potriveste si de tinuta pe care vrei s-o obtii, poti alege ghete cu o singura bareta mai larga sau cu mai multe barete subtiri si delicate. In acest fel, incaltamintea poate deveni chiar punctul central al intregului outfit.

Nu ezita sa experimentezi iarna aceasta si pune-ti in valoare stilul, imaginatia si combina cum doresti hainele din garderoba cu diferite modele de ghete la moda! Ai multe optiuni si este imposibil sa nu gasesti o pereche care sa fie cu adevarat pe gustul tau.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare