Pentru ea

# galeria accent #pietre naturale #bijuterii #eleganta

Galeria Accent, poarta catre universul pietrelor naturale si al elegantei

Bijuteriile Accent se muta in casa noua, dupa ce de peste 30 de ani au devenit o expresie a elegantei si originalitatii. Noua galerie Comaccent promite sa fie un loc de poveste, unde bijuterii din metale pretioase si pietre naturale isi asteapta clientii si clientele pentru o experienta de neuitat.

 

Galeria Accent, mai mult decat un magazin

Un univers al rafinamentului si al pietrelor pretioase si semipretioase, al stilului si al originalitatii, Galeria Accent te asteapta sa iti rasfeti privirea si sa iti imbogatesti colectia de bijuterii ce te vor face sa te simti speciala nu doar la evenimente deosebite, ci in fiecare zi a vietii tale.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios. Este motto-ul Accent Bijuterii, locul in care bijutierii pun un accent deosebit pe calitate, frumusete, originalitate si rafinament si in care vei gasi podoabele perfecte pentru un cadou special sau pentru a-ti  imbogati colectia personala.

Eleganta si rasfat pentru clienti

In noua Galerie Accent veti gasi o zona dedicata pentru bijuteriile din aur si argint, colectii surprinzatoare handmade, dar si servicii unicat de evaluare a bijuteriilor; totodata, clientii vor avea parte de o zona dedicata pentru vizualizarea mai multor bijuterii.

Galeria Accent nu este doar un loc in care poti cumpara accesorii deosebite, ci va dispune si de un laborator performant pentru reparatii si evaluari.

Accent Bijuterii inseamna 31 de ani de calitate, frumusețe și originalitate, toate reunite in bijuterii pline de eleganta si rafinament. Atentia la detalii a bijutierilor care pun suflet in toate podoabele lucrate manual a facut din Accent Bijuterii prima alegere a celor care iubesc accesoriile originale.

De o calitate si o frumusete rare, bijuteriile Accent sunt ideea perfecta pentru acele momente in care sunteti in cautarea unor accesorii care sa va completeze colectia personala sau pe care sa le puteti oferi in dar. Coliere, inele, bratari, pandantive, bijuterii din aur si argint, diamante sau pietre semipretioase, seturi deosebite de bijuterii, ceasuri si chiar butoni ce ofera eleganta oricarui costum, pentru barbatii pedanti, pe toate le gasesti in acest nou univers fizic al bijuteriilor originale, in care se pune accent pe calitate, excelenta si rafinament.

Surse foto: accentbijuterii.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului