Pentru ea

#vedete #globurile de aur #imbracaminte #tinute #globurile de aur 2013

Gala Globurilor de Aur 2013: Vedete bine imbracate vs vedete prost imbracate

Gala Globurilor de Aur 2013 a reprezentat ocazia perfecta pentru starurile internationale de a-si etala cele mai noi tinute si, de ce nu, de a da startul tendintelor de top din acest an. Covorul rosu a gazduit aparitii de tot soiul, mai exact vedete bine imbracate si dive prost imbracate, taxate dur de critici.

Iubitoarele de moda s-au inspirat deja din tinutele vedetelor aplaudate de public pentru stilul lor unic la gala Golden Globes 2013, insa nu lipsesc nici exemplele "asa nu".


Vedete bine imbracate la Gala Globurilor de Aur 2013

1. Nicole Richie

Nicole Richie este considerata un trendsetter in moda, iar la premiile Golden Globes a facut iar o impresie excelenta. Vedeta a purtat o rochie bleu cu aplicatii din paiete, creatie a designerului indian Neem Khan. Outfit-ul sau a fost pus in valoare de un machiaj natural, cu accent asupra ochilor, dar si de accesoriile discrete.

2. Julianne Moore

Actrita Julianne Moore a purtat o creatie alb-negru, realizata de designerul Tom Ford. Vedeta a mizat pe simplitate si nu s-a inselat deloc cand a ales aceasta tinuta sofisticata, alaturi de accesoriile pretioase, aurii.

3. Julianna Margulies

Actrita Juliana Marguilies a purtat o rochie simpla din dantela, neagra si sofisticata. Tinuta a fost o creatie Emilio Pucci, fiind alegerea potrivita pentru o gala atat de eleganta.


Vedete prost imbracate la Gala Globurilor de Aur 2013

1. Halle Berry

Actrita Halle Berry nu a fost deloc pe placul criticilor in acest an. Desi poarta o creatie Versace, Halle Berry pare sa poarte mai degraba un outfit "ieftin" si depasit. Marea pierdere a fost ca vedeta nu a stiut cum sa isi puna in valoare corpul perfect!

2. Lucy Liu

Lucy Liu a purtat la gala Golden Globes din acest an o rochie cu semnatura designerului Carolina Herrera. Imprimeul floral si lungimea nepotrivita pentru inaltimea vedetei au scos-o pe Lucy Liu de pe lista vedetelor bine imbracate.

3. Sienna Miller

Actrita s-a inspirat din moda anilor '60 cand a ales o tinuta deux-piece de culoare roz. Imprimeurile florale par insa sa fie prea mult pentru acest eveniment, plus ca look-ul vedetei a fost unul aparent neingrijit. Parul nearanjat (chiar nespalat, dupa observatiile rautaciosilor), machiajul nefinisat si gesturile obscene au contribuit din plin la esecul vestimentar al Siennei.



Sursa foto: usmagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare