Pentru ea

#fuste primavara-vara 2012 #stil #tendinte fuste 2012 #fuste lungi

Fustele lungi, foarte trendy in sezonul cald

In sezonul cald, este foarte indicat sa porti fuste, deoarece temperaturile vor fi prea ridicate, iar pielea ta trebuie sa respire. Anul acesta, se poarta cu precadere fustele lungi, care iti confera un look sofisticat, elegant si delicat.

Unul dintre avantajele fustei lungi este acela ca poate ascunde mici imperfectiuni, precum celulita sau kilorgramele in plus pe care nu ai apucat sa le dai jos dupa incheierea sezonului rece.

Tendinte fuste lungi

Anul acesta se poarta fuste lungi in nuante puternice (albastru, verde, turcoaz, visiniu, rosu, galben), insa la fel de atragatoare sunt si fustele in nuante neutre (nude, pasteluri, negru, alb).

Pentru sezonul primavara-vara 2012, designurile pentru fustele lungi sunt foarte variate, de la materiale plisate si drapate, la cele asimetrice si drepte. Fustele lungi sunt foarte versatile si pot fi combinate cu o multime de topuri sau camasi.

Fuste lungi pentru femei inalte

Daca esti inalta si vrei sa creezi impresia ca ai cativa centimetri in minus, poti opta cu incredere pentru modele de fuste lungi cu motive orizontale. Nu alege motive care atrag atentia pe verticala, deoarece te vor alungi si mai mult.



foto : millionlooks.com

Fuste lungi pentru femei mici de inaltime

Daca esti mica de inaltime si te simti complexata de acest aspect, poti opta pentru fuste lungi, drepte. Alege un top cu decolteu in V, pentru a da si mai mult impresia de alungire. Poti lua exemplul vedetei americane de televiziune Kim Kardashian, care are o silueta clepsidra. Ea incearca mereu sa atraga atentia asupra taliei si a decolteului.



Foto: millionlooks.com
 

Fuste lungi, in nuante nude

Fustele lungi, in nuante nude, pot fi asortate foarte usor, deoarece nu ai nevoie sa completezi tinuta cu nuante asemanatoare. Poti alege sa porti fie un top intr-o culoare neon, fie un top intr-o nuanta pastel. Ambele combinatii sunt reusite.



Foto: millionlooks.com

Fuste lungi, in nuante inchise

Si fustele lungi, in nuante inchise, sunt usor de asortat. Stilistii recomanda sa nu uiti de accesorii. Alege bratari metalice, inele si accesorii cu motive etnice. In functie de lookul pe care vrei sa il creezi, poti purta fustele lungi cu sandale romane, platforme, pantofi cu toc sau balerini.



Foto: millionlooks.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare