Pentru ea

#stil #tendinte primavara 2012 #haine de primavara #fuste #fuste primavara-vara 2012 #tendinte fuste 2012

Fuste chic in tendintele primaverii 2012

Tendintele in materie de fuste au prins contur inca de anul trecut pentru sezonul primavara-vara 2012. Vestea buna este ca se poarta toate formele si marimile acestei piese vestimentare ultra-feminine, ceea ce inseamna ca ai posibilitatea sa alegi varianta cea mai flatanta pentru silueta ta. Culorile in voga sunt si ele diversificate, de la nuante crem si neutre pana la cele foarte indraznete si imposibil de ignorat. Iata cateva modele de fuste chic in tendintele primaverii 2012 si dresurile perfect asortate lor.

Chiar daca nu te grabesti de regula sa porti fuste la inceputul primaverii, sugestiile de mai jos te vor convinge cu siguranta sa adopti acesti stil in 2012.

Fusta mini galben-canar

Galbenul nu a fost niciodata atat de prezent in randul tendintelor industriei de moda, de aceea merita sa ii dai o sansa anul acesta. Cea mai moderna abordare a acestei culori vesele este galbenul-canar, care va aduce razele soarelui oriunde vei merge si te va ajuta sa iesi in evidenta in cel mai placut mod cu putinta. Asorteaza aceasta fusta cu o pereche de dresuri negre, mate si opace.

Fusta mini bej

Ce poate fi mai feminin decat o fusta mini bej, cu centura infrumusetata de o fundita adorabila in aceeasi nuanta? Acest model va merge de minune atunci cand temperaturile cresc in mod considerabil, de aceea este ideal sa o porti cu dresuri fine, de culoarea pielii.




Foto: refinery29.com

Fusta maxi asimetrica

Fusta maxi va fi in trend primavara aceasta, iar Zara propune acest model cu o croiala asimetrica, perfecta pentru a dezvalui zona delicata a gleznelor. Pentru o abordare mai boema, o poti combina cu dresuri mate intr-o nuanta inedita, precum turcoazul inchis.

Fusta mini cu "solzi"

Motivul sirenei si temele vestimentare de inspiratie marina sunt un alt trend puternic al sezonului cald in 2012, de aceea un "must have" pentru primavara este fusta mini cu solzi, precum cea din colectia Zara. O pereche de dresuri mate, gri sobolan, poate fi asortata cu succes modelului.


Foto: refinery29.com

Fusta midi cu imprimeu floral

Daca nu te simti confortabil dezvaluind prea mult din trupul tau, o fusta midi cu imprimeu floral va fi cel putin la fel de moderna primavara aceasta. Galbenul este o optiune potrivita si pentru acest model, la care poti adapta dresuri mate maron.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare