Pentru ea

#ecco walk in style #pantofi #caritate

Fotomodelul polonez, Ilona Felicjanska, castiga ECCO Walk In Style 2010

Ilona Felicjanska a fost premiata in cadrul unei ceremonii la Copenhaga, la care au participat 350 de jurnalisti, de la publicatii atat locale cat si internationale, si Alteta Sa Regala Printesa Maria. ECCO a acordat fostului model suma de 33,500 de euro, pe care Felicjanska a decis sa o doneze unui centru de reabilitare pentru copiii cu handicap si mamelor acestora din Polonia.

Ilona Felicjanska, un fost model de talie internationala si fondatoarea agentiei poloneze de PR Felicjanska, este cea de-a treia femeie care castiga premiul Walk In Style, oferit de compania ECCO. Premiul este un omagiu adus femeilor care reprezinta o sursa de inspiratie pentru toti cei din jurul lor, datorita curajului si entuziasmului de care dau dovada.

Juriul, format din cinci jurnalisti, redactori sefi ai unor renumite publicatii din diferite tari - Camilla Lindemann (IN, Danemarca), Ellen Arnstad (Henne, Norvegia), Mona Johansson (Damernas Värld, Suedia), Bigs Muller (Petra, Germania), Ester Sternkopf (ELLE, Polonia) – si directorul de creatie de la ECCO, Ejnar Truelsen au ales in unanimitate castigatoarea.

Reprezentantii juriului au vazut in Ilona Felicjanska un model de urmat care trebuie recunoscut si admirat. Ilona a reusit sa stranga mii de euro pentru cei nevoiasi, prin intermediul organizatiei de caritate "Forgetmenot", pe care a infiintat-o acum cinci ani. Determinarea si curajul sau i-au adus succesul atat pe plan national, cat si international, devenind o adevarata ambasadoare a cauzelor caritabile.

"Sunt profund onorata sa primesc premiul ecco walk in style 2010. Sa-mi ofer ajutorul face parte din viata mea – reprezinta o modalitate de a rasplati faptul ca sunt o persoana foarte norocoasa in general. Am fondat organizatia Forgetmenot cu scopul de a ajuta copiii care sufera de paralizie cerebrala si pe mamele acestora. Doi din 100 de copii sunt diagnosticati cu paralizie cerebrala si numai 1% dintre acestia dispun de fonduri suficiente pentru a se reabilita. Restul copiilor nu isi pot permite tratamentul.", a spus Ilona in momentul in care Alteta Sa Regala Printesa Maria i-a inmanat premiul.

Ceremonia de premiere s-a desfasurat dupa o prezentare a noii colectii ECCO de toamna-iarna 2010. Podiumul, conceput de catre directorii de creatie Uffe Buchard si Kim Grenaa de la agentia de consultanta de imagine Style Counsel, a ajutat la realizarea unei ambiante in ton cu traditia scandinava - plina de confort si stil.

ECCO a prezentat 4 noi tendinte pentru sezonul ce urmeaza: Sweet Temptation, Worker’s Uniform, Blue Collar Classic si The New Business. Temele s-au inspirat din criza economica, care a marcat profund intreaga lume si s-a asigurat ca lucrurile vor arata diferit in acest sezon. Accentul cade pe valorile clasice, iar ECCO promoveaza solidaritatea, curajul, disciplina interioara si, in mod special, devotamentul.

Modelele au purtat accesorii cu parti de pantofi si detalii din piele care au subliniat faptul ca a fost intr-adevar un show al pantofilor. ECCO, cea de-a treia companie producatoare de pantofi din lume, a expus tendintele noului sezon: incaltaminte cu varful rotund, culori inchise si tocuri de o inaltime moderata. Toti pantofii vor fi perfecti pentru uniforma sezonului: jeansii.

Show-ul ECCO si premiul Walk In Style exprima fundamentul filosofiei companiei scandinave, care scoate in evidenta importanta confortului. ECCO apreciaza femeile care se simt confortabil in propria piele, care reprezinta modele pentru alte femei si fac lumea un loc mai confortabil. Crezul ECCO este ca stilul si confortul pot fi combinate cu usurinta si ca pantofii confortabili reprezinta bazele starii de bine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare