Pentru ea

#stil feminin #mireasa #rochie de mireasa #oksana salon

Fii o mireasa spectaculoasa si transforma-ti nunta intr-un moment magic cu Bride's Room by Oksana Salon

Te pregatesti sa imbraci rochia de mireasa? Atunci cu siguranta ai auzit de la prietenele tale ca organizarea nuntii iti poate da adevarate batai de cap. Alergi dupa buchetul pefect de mireasa, nu gasesti rochia de mireasa pe care ti-o doresti, nu stii ce coafura ti se potriveste cel mai bine sau ce machiaj ti-ar putea pune in evidenta trasaturile frumoase ale fetei. Asa ajungi sa fii obosita, tracasata si stresata in ziua nuntii. De ajuns! Nu lasa nimic sa-ti strice cel mai frumos moment din viata ta. Apeleaza la specialistii Oksana Salon, care te vor rasfata ca pe o adevarata printesa, si lasa stresul nuntii in seama lor.

Conceptul Bride's Room a fost special inaugurat pentru viitoarele miresici care isi doresc sa arate spectaculos in ziua nuntii, insa fara sa se streseze din cauza diverselor aspecte care trebuie puse la punct. Specialistii Oksana Salon iti pun la dispozitie conceptul Bride's Room, unde vei primi cea mai atenta consiliere si vei fi ajuta sa te pregatesti in detaliu pentru ziua nuntii.


Bride's Room: servicii profesionale pentru mirese moderne

Echipa Bride's Room este formata din makeup artisti, hairstylisti si stilisti care iti vor schimba radical lookul, pentru ca in ziua nuntii sa arati superb. Printre serviciile oferite de conceptul Bride's Room by Oksana Salon se numara consilierea de stil si frumusete, repetitia pentru machiaj si coafura, SPA, manichiura si pedichiura, estetica faciala si corporala si un pachet special pentru ziua nuntii.


Bride's Room iti gaseste rochia de mireasa perfecta

Expertii Bride's Room colaboreaza cu diversi furnizori de top si te pot ajuta sa alegi rochia de mireasa perfecta, costumul de ginere, rochiile domnisoarelor de onoare, marturiile si accesoriile tipice unei nunti de basm.


Relaxeaza-te, Bride's Room face totul in locul tau

Cu Bride's Room, uiti de tot stresul nuntii si castigi timp pretios pe care il poti folosi pentru a te relaxa. Astfel, in cea mai fericita zi din viata ta vei avea un look spectaculos, vei fi linistita si te vei putea bucura de fiecare clipa alaturi de sotul tau si de invitatii vostri.

Uita si de haosul de acasa. Vino cu rochia de mireasa la Bride's Room by Oksana Salon si imbraca-te aici. Artistii Oksana Salon - Russian Hair & Beauty te vor aranja pana in cel mai mic detaliu, iar de la Bride's Room vei pleca direct la ceremonie cu limuzina.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare