Pentru ea

#carrefour #imbracaminte #femei #barbati #copii #moda #stil #magazin #oferta

Fii fashion, fii chic! Carrefour te invata cum!

Fie ca vrei sa te imbraci sport, casual sau elegant, ai grija ca tinuta ta sa te puna in valoare de fiecare data!
 

Chic pentru tine

 

Jeansii sunt un articol vestimentar care nu ar trebui sa lipseasca din nicio garderoba. Ii poti asorta cu o bluza alba , diafana la care sa adaugi un accesoriu in nuanta acestora, sau cu o bluza moderna in carouri atat de cautata in acest sezon. Camasa in carouri iti va da un aer degajat, relaxat, tinuta fiind foarte potrivita pentru activitati de zi cu zi.

Daca vrei sa iesi cu familia si prietenii la iarba verde alege o tinuta sport lejera, dar nu banala. Combinatia rosu cu bej va atrage admiratia prietenilor fiind una moderna si plina de viata. Alege pantaloni sport  si un tricou cu o croiala simpla care sa ii puna in valoare.

Atunci cand esti invitata dupa-amiaza in oras sau ai o zi importanta la serviciu alege o rochie simpla, dar chic. Combinatia alb-negru va fi intotdeauna la moda si te va pune in valoare. Pentru serile racoroase asorteaza rochia cu o jacheta alba cu maneci trei sferturi.


 

Chic pentru copii

 

Desi uneori par indiferenti, copii sunt foarte atenti la felul in care se imbraca.  De multe ori chiar putem observa cum ei se simt mult mai increzatori si relaxati atunci cand hainutele sunt pe placul lor.

Alege pentru copiii tai culori vii, imprimeuri sau carouri care sa ii inveseleasca. Ai grija ca si garderoba lor sa contina articole sport sau casual,in functie de activitatile pe care le au de facut.
 

Chic pentru sotul tau
 

De multe ori femeile ii invidiaza pe barbarbati pentru cat de usor le este sa isi aleaga garderoba. Dar nici pentru ei nu este intotdeauna simplu. Ai grija ca sotului tau sa nu ii lipseasca din garderoba un tricou cu imprimeu, pentru o zi de plimbari in parc sau un tricou cu guler si jeansi pentru o intalnire cu prietenii. Iar daca va place sa iesiti dupa amiaza in oras ai grija sa nu ii lipseasca nici camasile in culori vii, asortate la pantaloni de culoare deschisa, atat de potriiti in sezonul cald.



Toate produsele prezentate, precum si multe altele din noua colectie de primavara-vara , sunt disponibile in reteaua de magazine Carrefour!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului