Pentru ea

#pantofi sport femei #adidasi rochii #adidasi femei #adidasi

Femeile poarta adidasi la rochii pentru a fi in trend!

Orice persoana trebuie sa aiba macar o pereche de adidasi in garderoba sa. Cand vine vorba de femei, ele au in dulap chiar o duzina de pantofi sport – adidasi, tenisi, slip ons – pe care ii poarta la pantaloni scurti, jeans, fuste sau rochii, aproape zi de zi. Incaltamintea sport este confortabila si usor de purtat, fiind la moda in fiecare an.

Femeile numesc pantofii sport: adidasi sau tenisi. Termenul la moda este adidasi. Acest cuvant englezesc reprezinta un tip de incaltaminte sport, care poate fi purtata in fiecare zi. Culorile frecvent folosite sunt bej, gri si desigur clasicul alb si negru.

Cu multi ani in urma adidasii nu erau preferati de adulti, deoarece din cauza materialelor de calitate indoielnica din care erau realizati, deseori aparea problema transpiratiei la picioare. In decursul timpului, brandurile au dezvoltat tehnici noi prin care au imbunatatit foarte mult confortul si calitatea acestor pantofi sport. Adidasii au devenit foarte buni pentru practicarea sportului si nu numai. In prezent reprezinta incaltamintea cea mai confortabila din lume. Adidasii sunt apreciati in intreaga lume, sunt mereu la moda.

Femeile au inteles faptul ca adidasii sunt confortabili, singura lor problema ramane gasirea versiunii perfecte, de care au nevoie. Aici sunt modele de tenisi de dama de brand, la preturi accesibile, care arata minunat indiferent de stilul adoptat. Spectacolul adidasilor oferit de designeri nu a fost niciodata mai amplu ca in acest an si probabil surprizele vor continua si in anii care vor urma. Sunt foarte multe modele de adidasi racorosi, comozi, realizati din materiale de calitate, interesant colorate. Unele modele propun un stil clasic, altele au stiluri supradimensionate – in mod intentionat create astfel pentru persoanele extravagante, – dar cei mai apreciati raman totusi adidasii din piele.

Femeile poarta adidasi la rochii pentru a fi in trend. Ce model de adidasi aleg si ce tip de rochie? In mod normal ele prefera o rochie scurta sau o rochie lunga. Adidasii sunt foarte confortabili si pot inlocui sandalele si pantofii cu toc. Indiferent ca este soare sau ca ploua, femeile apreciaza combinatia dintre rochie si adidasi pentru acest sezon. Ai incercat macar o data aceasta combinatie? Vei vedea ca rezultatul este extraordinar. Poti alege aproape orice stil de rochie si adidasii preferati. Acest look este potrivit pentru sezonul de primavara, vara sau inceput de toamna.

Acum poti scapa de tocuri si poti purta adidasi la rochie pentru ca acest look este in tendintele modei. Poti face aceasta combinatie chiar si cu o rochie mai eleganta. Vedetele internationale poarta adidasi la rochii de tip cocktail, pun niste bijuterii si au o tinuta pentru petrecere. Poti fi cool cu adidasi in picioare si poti avea un aspect modern si tineresc.

Femeile pot fi sexy cu adidasi si o rochie scurta. Pot alege diferite stiluri: rochii mini, rochii drepte, rochii mulate, rochii largi etc. Tenisii albi sau in culori neutre – gri, bej, nude – arata perfect la orice tip de rochie.

Adidasii vin perfect si la o rochie foarte lunga (sau la o rochie de tip maxi) care se poate purta la orice ora din zi. O astfel de rochie iti pune in valoare silueta, iar adidasii abia se vad din cauza lungimii acesteia. Poate fi o rochie larga, dintr-un material racoros cu imprimeuri florale, o rochie vaporoasa, de vara, pentru o plimbare sau pentru a merge prin magazine la cumparaturi. O astfel de tinuta va impresiona prin diversitatea culorilor si va fi perfecta pentru sezonul de vara. Nu mai spun de adidasii din picioare, care te vor face sa te simti mereu bine la plimbare si care pot fi un model deosebit, in trend. Poti alege adidasi clasici sau acel model de pantofi sport – slip ons – care sunt mai eleganti.

In cazul in care iti place albul, poti purta rochii albe cu adidasi colorati. Rochiile simple albe merg perfect cu tenisii slip ons, care au un aspect minimalist. La o rochie simpla merge perfect o esarfa legata in par, cateva bratari la mana si tinuta de vara este gata; desigur, nu trebuie sa lipseasca ochelarii de soare!

In acest an se poarta adidasii la rochii scurte, lungi, sport, simple, vaporoase. in acest fel vei arata chic, casual, in trend. Te vei simti confortabil daca optezi pentru varianta de tinuta cu adidasi sau tenisi in picioare. Alege un model de incaltaminte sport care iti place si care iti pune in valoare personalitatea!

                                                                                                                                               

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare