Pentru ea

#colectie pantofi primavara 2016 #Garkony #pantofi eleganti #pantofi cu toc

Femeia adevarata poarta pantofi eleganti. Iata recomandarile de sezon

Eleganta nu este o metafora. Este o realitate pe care trebuie sa o traim fiecare dintre noi, femeile, daca vrem sa fim respectate si apreciate. Si care poate fi cel mai bun moment pentru a ne manifesta senzualitatea decat primavara. Atunci se poarta pantofii eleganti, asadar acum este sezonul lor!

Primavara, mereu plina de surprize, si-a intrat, in sfarsit, in drepturi. Am dat deoparte cizmele greoaie si ghetele incomode si trecem usor-usor la incaltamintea fina si feminina.

Si orice doamna si domnisoara stie ca o garderoba perfecta inseamna stil, confort si calitate. De aceea, cu cateva perechi de pantofi buni toate suntem datoare. Ce inseamna pantofi buni? Sa o luam cu inceputul!

In primul rand, forma pantofului trebuie sa se potriveasca fiziologiei piciorului. Pentru ca, nu-i asa, vrei o pereche de pantofi pe care sa o porti, nu pe care sa o asezi intr-o cutie pe un raft si sa uiti de ea.

Un pantof de calitate este realizat din piele atat la exterior, cat si la interior. Pielea este un material natural, rezistent, care ajuta piciorul sa nu transpire in exces si care elimina riscul de „talpa care arde”. Captuseala antiderapanta este extrem de utila in cazul pantofilor cu toc inalt, iar suportul ortopedic este, in acest caz, si el foarte important, intrucat ii confera piciorului lejeritate si comoditate.

Un pantof bun este si un pantof elegant. Acel pantof care nu poate fi trecut cu vederea. Acel pantof pe care ti-l observa imediat orice femeie si pe care il admira orice barbat.

Pantofii pe care trebuie sa ii ai

Din garderoba de primavara nu trebuie sa iti lipseasca un pantof cu toc intr-o nuanta nude, precum Joli, de la garkony-shop.ro. Acesti pantofi sunt confectionati manual, din piele naturala la exterior si la interior si au tocul inalt de 9 centimetri. Avantajul modelului si al nuantei este ca se adapteaza foarte usor atat unei tinute elegante, cat si unei perechi de jeans.

E bine sa mai ai, de asemenea, o pereche de pantofi intr-o nuanta puternica. Un exemplu in acest sens sunt pantofii din piele Elisa, intr-o nuanta fucsia si cu floricele. Brantul pantofilor este prevazut cu un buret special care ofera un plus de comoditate.

O pereche de pantofi negri, delicati si foarte eleganti trebuie sa aiba neaparat orice femeie. Acestia se adapteaza si ei foarte simplu oricarei tinute, mergand perfect atat cu o fusta tip creion, cat si cu o pereche de pantaloni office si chiar si cu jeansi. Perechea din imagine, pe care o gasesti in magazinul online garkony-shop.ro, este prevazuta si cu o bretea discreta, aurie, care ii confera un plus de rafinament.

Toti pantofii marca Garkony sunt romanesti si sunt realizati manual, din piele naturala. In colectia de primavara-vara 2016 vei gasi zeci de modele de pantofi eleganti, astfel ca iti va fi imposibil sa nu identifici una sau mai multe perechi potrivite gusturilor tale.

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului