Pentru ea

#vestimentatie #moda #must have #sacou #botine #reinventare #expert acasa.ro

Expertul acasa.ro, creatoarea de moda Silvia Terziu: 3 piese vestimentare care nu trebuie sa ne lipseasca din garderoba in 2013

Anul 2013 va reprezenta o reinterpretare a codurilor vestimentare. El se va caracteriza printr-o combinatie a diferitelor stiluri in moda, va fi un an al asocierilor neobisnuite, al reinventarii.

Anul viitor, hainele elegante se vor putea accesoriza cu elemente sport. Detaliile vor fi cele care vor  face diferenta si vor da o nota de “unic ”unei tinute: un buzunar aplicat la spate, in cazul unei rochii elegante; regasirea in cazul unei tinute elegante a anumitor motive intalnite pe un articol de incaltaminte; alegerea unor materiale elegante in ceea ce priveste o imbracaminte sport.

De nelipsit in garderoba in 2013:

Sacoul, de o calitate aparte, care imprima eleganta si distinctie tinutei purtate. Poate completa cu succes o tinuta sport; poate fi purtat in orice moment al zilei, poate fi adaptat la temperaturile mai multor anotimpuri. Sacoul reprezinta un detaliu ce confera prestigiu si rafinament.

O pereche de botine. Chiar daca tinuta aleasa nu este intotdeauna cea mai inspirata, o pereche de incaltaminte aleasa intr-un mod inteligent va putea face diferenta. Botinele pot fi purtate la o pereche de jeansi vintage sau pot completa o tinuta eleganta. Vara, botinele pot fi purtate impreuna cu o rochie de sezon, reprezentand o combinatie neobisnuita, de efect.

Rochia neagra este un alt articol de imbracaminte care nu trebuie sa lipseasca anul viitor din garderoba niciunei femei. Este o alegere ideala pentru momente in care nu ne putem decide asupra unei tinute pe care dorim sa o imbracam. Accesorizata cu diverse bijuterii, saluri, un guler deosebit sau o coafura aparte, va reprezenta o noua viziune, moderna, contemporana, a stilului clasic, elegant.

Aceste trei elemente nu se vor demoda curand si, in plus, vor fi prezente si in tendintele urmatorilor ani.

 

Silvia Terziu
Creatoare de moda
www.silviaterziu.com
Showroom: Strada Lipscani nr 52, Bucuresti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare