Pentru ea

# esente vara # parfum vara #beautik # parfumerie bucuresti # cum alegi parfumul

Esente de vara. Ce miresme purtam in cel mai calduros anotimp

Parfumurile au darul de a imbraca o femeie, iar esentele pure sunt cele care iti definitiveaza personalitatea si lasa o amprenta unica pe oriunde treci. Iata de ce este important sa iti gasesti acea combinatie de arome care te reprezinta. Si cum vara este un anotimp aparte, al seductiei si visarii, iti poti alege un parfum special pentru acest anotimp. Iata sugestiile noastre: 

1. Arome sofisticate

Francis Kurkdjian surprinde si cucereste din nou cu ultima sa creatie, Satin Mood o evocare a vietii sclipitoare si opulente a Orientului. 
Lemnul de oud, una dintre cele mai rare si mai scumpe esente folosite in parfumerie si delicatetea  suava a trandafirilor se impletesc pentru a crea o reprezentarea  olfactiva distincta si profund personala.

Lasa-l sa te invaluie, sa te poarte in profunzimea sa si sa-ti dezvaluie atemporalitatea momentului. Satin Mood este  un drapaj de esente si texturi, o expresie trimisa de intimitate si  senzualitate pentru a intelege si a trai fascinatia Orientului. Vei gasi in acest parfum special note superioare de oud, trandafir bulgaresc, rasina benzoica, trandafir turcesc, violeta, vanilie. Il gasesti in parfumeriile Beautik la pretul de 1249,99 lei.

2. Arome fresh-amarui 

Jean-Charles Brosseau propune Bergamote despre care parfumierii spun ca este ideal pentru serile de vara. Creatia are note de varf de portocala amaruie, lamaie si bergamota, se continua cu o "inima" de iasomie, rozmarin, heliotrop si cuisoare. Notele de baza sunt aromele de tonka, patchouli, muschi si ambra. Pret: 350 lei. 

3. Arome senzuale 

In acelasi ton, al aromelor speciale, create in editie limitata, iti propunem Fleur Nocturne. In anul 1925, Julien Viard a conceput pentru Casa Isabey, o bijuterie din cristal numita " Bleu de Chine. Sticla, produsa de Ludwig Moser era dintr-un cu un cristal de Karlsbad , un ametist inchis cu modele pictate manual. Doar cateva bucati din ceea ce a fost considerat ca fiind un obiecte de colectie mai sunt azi disponibile, una dintre ele fiind la Muzeul Parfumurilor din Grasse, Franta.

Cand a fost luata decizia de a produce o versiune contemporana, nu a fost posibil sa se utilizeze numele original acesta fiind inregistrat de o alta companie. Cu toate acestea spiritul " Bleu de Chine a fost pastrat intr-un parfum exceptional cu o sticla ce si-a regasit culorile si efectele dorite de Julien Viard. Inspirat de universul cristalului pictat, de flori si de ametist, virtuozul de compozitii rafinate Jean Jacques a creat un buchet floral cu un amestec extraordinar de flori albe si note fructate, stabilizate pe o baza senzuala. Pret: 750 lei. 

Tu ce alegi pentru vara aceasta?

Foto: Hepta, Beautik.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare