Pentru ea

#stil esarfa #esarfa #modele esarfa

Esarfa pe timpul verii: in cate moduri o poti purta

Esarfa este una dintre cele mai versatile accesorii in timpul verii, intrucat iti ofera mai multe moduri in sa o poti purta, toate la fel de feminine si originale. Sezonul acesta, imprimeurile in nuante tari, blocurile de culori si alte note cromatice indraznete au fost in voga si pentru designul esarfelor, un accesoriu must-have chiar si pe vreme torida.

Credeai ca esarfa se poate purta doar in jurul gatului si in niciun caz pe timpul verii? Ei bine, iata ca acest accesoriu feminin este mai mult decat multi-functional, mai ales daca iti plac tinutele boeme si originale, cu "personalitate".

1 Ca bentita

Sa spunem ca umiditatea din timpul verii nu este tocmai usor de combatut, asta daca nu cumva ai la indemana o esarfa pe care sa o folosesti pe post de bentita. In acest mod, poti sa uiti de placa de par in fiecare dimineata, bretonul tau poate fi camuflat perfect in zilele lui "proaste" si rezolvi o coafura nereusita in timp record.

Nu uita, daca vrei sa o folosesti pe post de bentita, cu cat este mai colorata, cat atat esarfa ta va arata mai bine intre suvite!

2 Pe post de curea

Chiar daca imprimeurile multicolore nu sunt chiar usor de asortat tinutelor, combinatia dintre o pereche de pantaloni pana si un tricou in nuante neutre sau nude permite fara probleme un cocktail de culoare in jurul taliei. Ai grija ca esarfa ta sa fie suficient de lunga pentru ca tu sa poti lega un nod atunci cand o porti, altfel vei parea usor "sugrumata" de aceasta.

3 Ca pareo

O esarfa generoasa in dimensiuni poate fi folosita cu usurinta pe post de pareo, daca o asortezi cu costumul de baie. In loc sa infasori in jurul tau vesnicul prosop atunci cand esti pe plaja si vrei sa faci o plimbare prin imprejurimi, acopera-te cu o esarfa fina si vei avea un look mult mai diafan, proaspat si feminin.

4 Ca accesoriu

Vrei sa dai o alta "fata" gentii de care te-ai plictisit deja? Leaga o esarfa de baretele din fata si vei vedea cum se va transforma pe loc intr-un accesoriu nou si original. Acelasi lucru ramane valabil pentru incheietura mainii (in caz ca vrei o bratara "altfel") si pentru orice alta piesa din tinuta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare