Pentru ea

#rochii #nunti #nunta #stil #feminin #targ #targul national de nunti #e-mariage #colectie #moda

E-Mariage prezinta Targul National de Nunti 2010

Pe 26, 27 si 28 martie 2010 in Piata Constitutiei din Bucuresti are loc Targul National de Nunti . Evenimentul face parte din cadrul proiectului E-Mariage Fest si este organizat de Industria Organizarii de nunti din Romania.

Programul acestui ultim targ din sezonul 2010 va fi incarcat cu multe surprize si momente alese. Pe langa prezentarea celor mai noi colectii si tendintele pentru 2010, reprezentantul Guiness World Records din Londra va inregistra recordul pentru Rochia de mireasa cu cele mai multe cristale Swarovski. Estimata la peste 35.000 de euro, aceasta va avea aplicate nu mai putin de 59.000 de cristale ( foto jos).

Irina Shrotter si Catalin Botezatu, doua nume de calibru din aria fashionului romanesc isi vor prezenta ultimele colectii, in timp ce Loredana Groza, una dintre cele mai mari voci ale industriei muzicale autohtone va sta de vorba cu fanii si va imparti autografe.

De intretinerea atmosferei se vor ocupa artisti precum Nicola, Delia, Marius Mihalache, Vunk,  Heaven, Bambi, Maria Radu sau Ozana Brabancea.

Adina Buzatu isi va prezenta ultima sa colectie cu „cei mai frumosi manechini” imbracati in costume de mire, iar finalistele Miss Universe vor fi atractia serii in aria prezentarilor de moda.

Personalitati din showbiz-ul romanesc precum Tania Budi, Catrinel Sandu, Ana Maria Prodan, Rebeca Walter, Eugenia Serban sau Rocsana Marcu vor imbraca rochia de mireasa pe scena E-mariage Fest, spre incantarea si delectarea publicului masculin prezent la acest targ.

Cei mai profesionisti bartenderi din Romania vor sustine demostratii Barmania, in timp ce dansatori, magicieni si acrobati vor impanzi scena evenimentului pentru a realiza o serie de numere spectaculoase.

Vizitatorii vor fi primiti cu buseuri si sampanie si vor beneficia de reduceri de pana la 70% la toate produsele si serviciile prezentate in cadrul E-mariage Fest. De asemenea se vor organiza tombole si concursuri cu premii in valoare totala de peste 20.000 de euro.

An de an, Targul National de Nunti reuneste firme consacrate care activeaza in domeniul organizarii de evenimente si nunti. Toti cei interesati au astfel prilejul de a se consulta cu cei mai buni specialisti in domeniul rochiilor de mireasa, a costumelor pentru barbati, a accesoriilor si pantofiilor, a invitatiilor si locatiilor de nunta, a fotografiilor si decoratiilor florale, marturiilor, bijuteriilor si machiajului in vederea realizarii unei nunti superbe, de neuitat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare