Pentru ea

#stilago.ro #lolita #magazin online #reduceri haine #stilago #haine de toamna

Descopera-ti stilul cu colectia Lolita pe Stilago.ro

Descopera-ti stilul si bucura-te de reduceri spectaculoase la hainele din colectia Lolita pe Stilago.ro. Devino membru al clubul exclusivist de cumparaturi Stilago si poti beneficia de reduceri de pana la 65%.

Stilago.ro iti ofera colectii internationale la preturi speciale . Bucura-te de reduceri si promotii pentru a-ti descoperi stilul in sezonul rece.

Colectia Lolita se adreseaza femeilor care cauta eleganta si confort, iar acum poti achizitiona hainele cu reduceri de pana la 65% in cadrul promotiei speciale ce se incheie in numai cinci zile.

Rochie neagra Lolita

Redescopera eleganta cu rochia neagra Lolita, potrivita pentru evenimentele speciale la care vrei cu adevarat sa stralucesti atunci cand iti faci aparitia. Rochia din material lucios, fara maneci, este un model larg, cu o banda elastica in talie, imbinand confortul si eleganta.

Pret: 171 ron

Bluza gri Lolita

Imbogateste-ti garderoba cu o bluza asimetrica care te poate ajuta sa creezi mai multe tinute deosebite cu care sa impresionezi prietenele bune dar si barbatul special din viata ta. Bluza cu maneca lunga si guler rotunjit iti ofera stilul si confortul pe care le doresti in look-ul tau zilnic. Poti achizitona bluza cu o reducere de 65% doar in urmatoarele cinci zile. Promotia este disponibila numai membrilor clubului exclusivist de online Stilago.ro.

Pret: 223 ron


Jacheta Lolita

Poti face fata toamnei friguroase cu stil, in jacheta Lolita, disponibila acum cu un pret redus cu 60%. Cei 8 nasturi aplicati frontal si cei 2 de pe umeri creeaza un look comod, dar chic. Decolteul in V te ajuta sa-ti pastrezi senzualitatea si in zilele cele mai mohorate ale anotimpului rece.

Pret: 244 ron

Pantaloni gri-antracit Lolita

Descopera un nou look pentru serviciu dar si pentru evenimentele sociale cu pantalonii gri-antracit Lolita. Cu o componenta de 95% bumbac si 5% elastan, acesti pantaloni iti pot tine de cald in zilele reci fara compromisuri in ceea ce priveste stilul. Dotati cu o catarama vizibila si doua buzunare frontale, pantalonii pot fi alegerea cea mai trendy pentru aceasta toamna. Sunt disponibili cu o reducere de 55% doar pentru membrii clubului de cumparaturi online Stilago.ro.

Pret: 172 ron



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului