Pentru ea

#vara 2011 #wildfashion #wildfashion.ro #magazin online de haine #magazin online wildfashion #garderoba de vara

Descopera-ti latura salbatica in vara torida

Vara este momentul cel mai potrivit pentru a-ti exprima latura salbatica si a purta hainele care te fac cu adevarat sa traiesti clipa. Afla mai multe despre garderoba care trebuie sa fie a ta in aceasta vara.

De la rochii maxi vaporoase dar senzuale pana la accesorii si costume speciale, in aceasta vara iti poti explora cu succes latura salbatica, transformandu-ti garderoba intr-o colectie de haine speciale, care sa iti dea incredere in tine si sa atraga imediat atentia celor din jur.

Descopera noi elemente ale senzualitatii tale incercand, in acest sezon, hainele care iti vor creste increderea in sine si te vor face sa arati asa cum te simti intotdeauna: sexy!

In afara de haine care te vor ajuta sa-ti definesti cel mai hot look de club in sezonul estival, WildFashion.ro iti ofera si costumatii si accesorii speciale pentru noptile toride si senzuale de vara.

 

Cizme si botine de vara
 

Pentru femeile care nu vor sa renunte la stilul personal elegant nici vara, cizmele si botinele de vara oferite de WildFashion.ro iti dau ocazia sa stralucesti cu incaltaminte trendy, care iti respecta si nevoia de confort termic pe timpul verii.

Decupate si accesorizate cu strasuri, botinele si cizmele de vara sunt incaltamintea ideala pentru o seara fierbinte in club.

Botine de vara. Pret: 94 RON



 

Maneci tatuate
 

Vrei sa te transformi intr-un bad boy, dar nu esti inca dispus sa petreci multe ore dureroase in scaunul de la salonul de tatuaj? Manecile tatuate iti permit sa incerci look-ul si sa hotarasti daca te simti bine in pielea unui rebel.

Modelele diferite de maneci tatuate iti permit sa-ti exprimi personalitatea intr-un mod inedit sa intri in pielea unui barbat care atrage atentia tuturor femeilor din jur.

Maneci tatuate. Pret 10 RON



 

WildFashion.ro, magazinul stilului tau
 

Calitatea produselor de pe WildFashion.ro este disponibila la preturi accesibile tocmai prin prisma faptului ca un magazin online are mult mai putine cheltuieli fata de magazinele din mall-uri, nevoite sa creasca adaos-ul comercial pentru a plati chiria exorbitanta a unui spatiu comercial bine plasat.

Orice produs de pe WildFashion.ro iti poate fi livrat in 24 de ore in zilele lucratoare, dupa ce ai facut comanda online sau telefonic (disponibil 24/7). Pentru a te ajuta sa alegi marimea potrivita, magazinul online iti pune la dispozitie un tabel explicit cu marimile hainelor si accesoriilor vandute. Totusi, in cazul in care produsele nu ti se potrivesc, le poti returna in maxim doua zile, suportand insa taxele de transport.

Cu cat cumperi mai mult, strangi mai multe puncte de loialitate, care pot fi transformate apoi cu usurinta in tichete de reducere pentru magazinul online!

Atunci cand nu ai destul timp sa umbli prin magazine, acceseaza magazinul online WildFashion.ro, unde selectia larga si preturile accesibile iti ofera sansa sa-ti descoperi latura salbatica si sa-ti rafinezi stilul fara prea multa bataie de cap in aceasta vara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare