Pentru ea

#moda #accesorii #incaltaminte

De unde sa-ti cumperi incaltamine si accesorii la moda

Esti mereu in cautare de incaltaminte si accesorii la moda? Vrei sa surprinzi cu aparatiile tale sic si vrei sa fii mereu la curent cu ultimele noutati din moda? Atunci trebuie sa stii ca brandul Tommy Hilfiger deschide primul magazin de incaltaminte si accesorii din Romania.

Brandul Tommy Hilfiger anunta ca s-a deschis primul magazin Tommy Hilfiger de incaltaminte si Accesorii din Romania, pe data de 28 septembrie 2019, in Bucuresti. Situat in popularul centru comercial Bucuresti Mall, magazinul este al 13-lea din tara si cel mai nou intr-un portofoliu in crestere de magazine Tommy Hilfiger din intreaga lume. Magazinul este operat de Sarkk S.A., distribuitor exlusiv al marcii Tommy Hilfiger in Romania.

Cu o suprafata de 101 mp, designul magazinului reflecta noul concept global de vanzare cu amanuntul al lui Tommy Hilfiger, care imbina patrimoniul american al marcii cu finisaje curate, moderne si cu o estetica luminoasa, aerisita. Fatada exterioara imbina lemnul lacuit alb lucios si otelul inoxidabil lustruit, cu accente in paleta de culori rosu, alb si albastru a marcii. Interiorul preia stilul de viata nautic - una dintre sursele de inspiratie indelungate ale lui Tommy Hilfiger. Panourile de iluminat lacuite in alb sunt asezate pe parchetul de stejar rustic. Mobilierul este realizat din lemn alb lucios, cu accente din otel inoxidabil lustruit, lemn de nuc si sticla.

Magazinul prezinta stiluri de incaltaminte si accesorii din colectia TommyXZendaya toamna 2019, a doua colaborare intre designerul american Tommy Hilfiger si actrita si ambasadoarea la nivel global a marcii Tommy Hilfiger, Zendaya. De asemenea, sunt disponibile modele din cea de-a treia colectie colaborativa TommyXLewis, realizata de Tommy Hilfiger impreuna cu pilotul de curse britanic, de cinci ori campion FIA Formula OneTM World Drivers si ambasadorul global al marcii pentru barbati Tommy Hilfiger, Lewis Hamilton. in plus, consumatorii pot achizitiona colectia de incaltaminte si accesorii pentru barbati si femei Tommy Hilfiger din Toamna anului 2019, inspirata de o confruntare constienta intre functionalitate si patrimoniu.

Lansarea magazinului va fi celebrata pe data de 10 octombrie, in cadrul unui eveniment dedicat, la care vor participa vedete, influenceri si jurnalisti romani de la cele mai importante publicatii de moda si lifestyle.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare