Pentru ea

#pantofi eleganti #pantofi

De ce sa alegi pantofi eleganti de dama?

Sunt cateva articole vestimentare ce nu trebuie sa lipseasca niciodata din garderoba unei femei. Pantofii eleganti se numara printre acestea, fiind necesari indiferent care iti este stilul vestimentar, job-ul sau pasiunile. Afla in cele ce urmeaza de ce sunt acestia atat de importanti, dar si cum trebuie purtati si ingrijiti astfel incat sa reziste testului timpului.

Tipuri de pantofi eleganti

Vestea cea mai buna este ca exista pantofi eleganti de dama pentru toate gusturile si varstele. Iar daca ai in garderoba cate o pereche din fiecare, poti stii sigur ca esti acoperita oricand iti doresti sa fii o aparitie feminina si eleganta.

  • Pantofii clasici cu toc de dimensiune medie, de culoare neagra, rosie sau nude, nu trebuie sa lipseasca din garderoba tau. Acestia pot fi asortati cu o rochie de seara sau cu o tinuta office eleganta. In plus, cu cat acestia sunt mai calitativi, cu atat mai bine te vei simti in ei.
  • Balerinii se incadreaza de asemenea in categoria pantofilor eleganti. Atata vreme cat au o forma clasica si sunt dintr-un material de buna calitate, acestia pot fi purtati fara a afecta imaginea generala a unei tinute elegante.
  • Pantofii Loafers sunt acei pantofi care nu se demodeaza niciodata si care ofera un aspect elegant si sofisticat acelor doamne si domnisoare care adora sa poarte ceva confortabil.
  • Sandalele, fie ele platforma sau cu toc subtire, iti pot oferi un aer elegant chiar si la o tinuta lejera de primavara-vara.

Numitorul comun al tuturor acestor pantofi si care este valabil indiferent de forma lor este calitatea. Pentru ca un pantof sa fie comod si sa isi mentina aspectul de-a lungul timpului este necesar ca materialul sa fie unul de buna calitate. Spre exemplu, gasesti o multime de modele de pantofii de dama de la UrbanShoeStore care indeplinesc criteriile principale: sa fie din piele naturala, eleganti si comozi.

Avantajele pantofilor din piele naturala

Incaltamintea de dama din piele naturala prezinta atat de multe avantaje incat este usor de inteles de ce majoritatea femeilor o prefera.

  • Confortul pe care il are un picior intr-un pantof din piele naturala este unul aparte. Mai mult, persoanele care sufera de afectiuni ale piciorului, precum monturile, vor gasi in pantofii din piele naturala acel confort de care au atat de mare nevoie.
  • Pantofii din piele naturala rezista mult mai bine in timp. Atata vreme cat sunt intretinuti corespunzator, pantofii din piele naturala pot fi purtati ani buni, devenind obiecte cu valoare sentimentala ce sunt transmise din generatie in generatie. In plus, chiar daca sufera modificari de-a lungul timpului, pantofii din piele naturala pot fi usor reparati sau reconditionati.
  • Din punct de vedere al sanatatii piciorului, pantofii din piele naturala permit piciorului sa respire, reducand transpiratia. Mai mult, pot fi purtati de persoane care au alergii la materiale sintetice.
  • Din punct de vedere al protectiei mediului, produsele din piele naturala sunt biodegradabile, spre deosebire de materialele sintetice care pot fi toxice pentru mediul inconjurator.

De ce sa porti pantofi eleganti?

Pantofii eleganti au cateva atuuri comparativ cu pantofii sport. Feminitatea pe care acestia o ofera, increderea in sine, dar si aerul gratios fac ca pantofii eleganti sa nu poata fi inlocuiti de niciun alt tip de incaltaminte. Pantofii cu toc ajuta piciorul sa para mai suplu, talia mai subtire, te ajuta sa ai o postura dreapta si tonifica musculatura. In plus, marele avantaj al pantofilor eleganti este ca pot fi purtati indiferent de sezon.

Ca urmare, putem afirma faptul ca investia in pantofi eleganti de calitate, din piele naturala care sa ofere confortul si aspectul pe care ti-l doresti poate fi considerata inteleapta si necesara. Te vei putea bucura de pantofii tai preferati mult timp si ii vei putea purta cu personalitate, incredere si eleganta.  

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare