Pentru ea

#blana naturala #blanuri naturale #haina de blana #haine

De ce sa alegi blanuri naturale pentru sezonul rece?

Sezonul rece este momentul perfect pentru a scoate la lumina cele mai elegante si gratioase articole vestimentare. Si da, vorbim despre acele blanuri naturale atent confectionate, dichisite si extrem de impunatoare. Sunt versatile si arata foarte bine asortate cu rochii sau fuste elegante, dar pot fi purtate si cu jeansi simpli si tocuri. Imbina foarte bine utilitatea si confortul, fiind pe de o parte piese de top care pun stapanire asupra outfitului, iar pe de alta parte, care te fac sa te simti atat de comod incat nu ai mai vrea sa le dai jos de pe tine.

Am pornit de la ideea ca fiecare doamna si domnisoara merita sa se simta speciala. Astfel, am ajuns la concluzia ca in sezonul acesta poti intampina temperaturile ridicate cu un outfit deosebit, care sa iti puna in valoare personalitatea si trasaturile fizice. Printre cele mai apreciate blanuri de lux sunt cele de la Vesa, confectionate atent din blana in proportie de 100%, cu ajutorul carora poti crea outfituri elegante, casual ori street, care sa iti puna feminitatea in valoare si care sa te faca sa te simti de-a dreptul uimitoare.

Colectia de blanuri naturale de la Vesa

In magazinul online Vesa gasesti o gama diversificata de blanuri naturale: de raton, de nurca, de miel sau de vulpe. Modelele sunt chiar deosebite. Datorita firelor lungi au o densitate mare care ofera un confort termic sporit. Brandul are o vechime pe piata de mai bine de 20 ani, fiind recunoscut in special pentru calitatea si autenticitatea materialelor utilizate in fabricarea articolelor.

Printre colectia acestui sezon se numara jachetele din blana de nurca care se potrivesc stilului casual, si paltoanele lungi ideale pentru outfiturile elegante. Daca te intrebi de ce ar trebui sa alegi blanuri dama de la Vesa in defavoarea altui brand, ar mai trebui sa stii ca modelele sunt unice si realizate in conformitate cu standardele de calitate impuse de UE. Blanurile provin de la animale care nu se afla pe cale de disparitie, productia lor fiind mereu in conformitate cu normele in vigoare.

Dupa cum am mai spus, intreaga colectie de la Vesa este realizata din blana naturala 100% care nu este degradata prin diverse procese chimice. Articolele isi pastreaza textura chiar si odata cu trecerea anilor, iar culorile sunt alese in asa fel incat sa fie mereu in ton cu ultimele tendinte. Fiecare blana naturala este realizata cu pasiune si maiestrie pentru a oferi doamnelor si domnisoarelor piese vestimentare coplesitoare.

Blanurile naturale sunt o investitie pe termen lung, nu doar o alegere simpla de sezon. Sunt oricand la moda, deoarece nu isi pierd din valoare odata cu trecerea timpului, iar versatilitatea lor ofera oportunitati multiple. Acceseaza site-ul Vesa si lasa-te cuprinsa de magia acestor piese de lux!

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare