Pentru ea

#dantela #stil feminin #pantofi dantela #tinute dantela

Dantela, in voga si vara aceasta. Iata cum o poti purta atat sic, cat si casual

Dantela este materialul preferat al cretorilor si vara aceasta. Cu ajutorul acestui material delicat iti poti crea atat tinute sic de seara, extravagante si pline de senzualitate, cat si tinute lejere de zi, casual. Iata cum poti purta cu stil dantela in aceasta vara:


1. Dantela pentru o tinuta sofisticata de club

Daca te pregatesti pentru o seara de distractie maxima alaturi de prieteni, tinuta ta trebuie sa fie in ton cu veselia momentului. Combina o pereche de colanti din dantela neagra cu o rochita dreapta scurta, dintr-un material vaporos si o pereche de pantofi inalti cu fundite inedite.


2. Dantela plina de culoare

Desi dantela neagra este cea mai senzuala, poti avea un look de invidiat si cu ajutorul dantelei colorate. Pentru o petrecere in aer liber, poti purta o rochie din dantela, lejera, pastelata, pe care sa o accesorizezi cu o curelusa subtire si subtila in talie. La aceasta tinuta merg de minune niste pantofi cu toc subtire, nude.


3. Pantofii din dantela, pata de culoare a tinutei tale

In cazul in care nu esti o mare admiratoare a dantelei, poti opta doar pentru accesoriile din dantela. Poarta o rochie simpla, neagra cu o pereche de pantofi albastru deschis din dantela. Acestia iti vor transforma tinuta simpla si banala, intr-una plina de culoare si de maxim efect.


4. Dantela pentru o tinuta plina de senzualitate

Esti in cautarea unui material perfect pentru un eveniment rafinat si sofisticat? Atunci dantela este cea mai buna alegere. Este plina de eleganta, rafinament si emana o senzualitate de neegalat. Opteaza pentru o rochie lunga, usor transparenta din dantela neagra, care lasa sa ti se intrevada spatele fin si cu siguranta nu vei da gres.


5. Dantela pentru firile nonconformiste

Daca tot timpul ti-a placut sa fii altfel si sa porti hainele intr-un mod cat mai diferit de ceilalti, poti da o noua utilitate dantelei. Iti poti crea o vesta de zi din dantela, care sa iti completeze outfitul ori o bluza lejera si vaporoasa, lasata pe umeri. Din dantela iti poti face chiar si o bentita sic, care sa dea tinutei tale o nota de extravaganta si nonconformism.



Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare