Pentru ea

#stil #dantela tinute #sfaturi asortare dantela # dantela toamna 2012

Dantela in tinute: ponturi utile despre cum o poti asorta

Dantela nu trebuie sa lipseasca din tinutele tale in aceasta toamna. Materialul cu aer nobil si-a facut loc printre tendinte inca de anul trecut si nu pare sa piarda din popularitate prea curand. Iata cateva ponturi utile despre cum poti asorta dantela in sezonul toamna-iarna 2012-2013.

Un material pretios si pretentios ca dantela nu se poate asorta oricum. Cu toate acestea, posibilitatile prin care o poti integra in diversele tinute de toamna sunt mai variate decat crezi. Pune-ti imaginatia la contributie si vei descoperi cat de versatila poate fi, in fapt, dantela.

1. Bluza casual cu dantela

Daca te caracterizeaza stilul vestimentar lejer si nu preferi neaparat hainele elegante in fata celor sport, exista o cale usoara de compromis: poarta o bluza casual cu aplicatii din dantela, precum mansetele sau detaliile in zona umerilor. Asorteaz-o cu perechea ta preferata de blugi si adauga o pereche de balerini cu varful ascutit (sunt foarte populari sezonul acesta).

2. Bluza din dantela cu maiou

Bluza din dantela semitransparenta nu va arata niciodata vulgar, daca o porti cu un maiou dedesubt. Suprapunerea pieselor vestimentare este in voga sezonul acesta, mai ales daca discutam despre materiale delicate si care permit observarea desuurilor. Nu iti lasa niciodata lenjeria intima la vedere, nici macar daca porti dantela!



Foto: allwomenstalk.com

3. Dantela cu masura in tinuta

Poate fi tentant cateodata sa alegi tinute in care dantela sa predomine, insa daca vrei sa eviti o gafa vestimentara de proportii, este mai bine sa o introduci cu masura in aparitiile tale. Incearca sa porti o singura piesa din dantela sau maximum doua accesorii, precum o fusta mini sau aplicatii din dantela pe pantofi si geanta.

4. Dantela si accesoriile

Atunci cand alegi o tinuta cu dantela, aerul de pretiozitate este atat de puternic, incat bijuteriile ar fi "prea mult". Lasa colierele XXL si bratarile opulente sa scoata in evidenta alte tinute mai clasice si rezuma-te la accesorii foarte fine atunci cand porti dantela.



Foto: allwomenstalk.com

5. Dantela in tinuta rebel-chic

Vrei sa impresionezi cu o aparitie orginala si seducatoare? Poarta o rochie din dantela simpla cu colanti, o jacheta din piele rock si ghete inalte. Aceasta este o combinatie vestimentara pe care nu o vei regreta cu siguranta peste cativa ani!



Foto: allwomenstalk.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare