Pentru ea

#bijuterii #garderoba #silueta #modelare corp # haine care slabesc

Cum te poate ajuta garderoba sa-ti subtiezi silueta

Daca sportul si dieta nu te-au ajutat sa-ti aduci corpul in forma pe care o doreai in aceasta vara, afla care sunt cele mai simple trucuri pentru a te imbraca astfel incat sa-ti subtiezi silueta sau sa-ti ascunzi burtica.

Combinatiile din garderoba ta te pot ajuta sa obtii un look mai subtire in aceasta vara. Inspira-te din ideile de mai jos si alege tinutele potrivite pentru tine, care sa-ti subtieze silueta in aceasta vara si sa te ajute sa ascunzi kilogramele in plus.

 

Foloseste-te de imprimeuri
 

Dungile verticale au fost primul imprimeu folosit pentru a subtia silueta. Tendintele acestei veri iti pun la dispozitie multe variante de imprimeuri care sa te ajute sa ascunzi kilogramele in plus.

Ghideaza-te dupa stilul personal si alege imprimeurile cele mai potrivite pentru tine, fie ca e vorba de buline mici, modele geometrice abstacte sau imprimeuri de inspiratie etnica.

Alege imprimeurile verticale pentru zona pe care vrei sa o subtiezi si combina hainele imprimate cu altele uni pentru zonele de care esti mandra si pe care vrei sa le pui in evidenta.

Foto: Asos.com

In trendurile acestui sezon se gasesc atat haine din materiale creponate cat si voaluri vaporoase.

Foloseste-te de textura si de imprimeul hainelor tale pentru a crea un look reusit, care sa-ti dea mai multa incredere in sine.

 

Alege croiala potrivita
 

Cel mai usor simplu mod de a "pierde" cateva kilograme cu ajutorul garderobei este alegerea corecta a formei si croielii hainelor.

Atrage atentia asupra decolteului intr-o tinuta in care vrei ca burta sau fundul sa ramana neobservate. Anchiorul este cea mai simpla cale de a ascunde partile de care nu esti complet multumita.

Alege topuri cu decoratiuni situate cat mai sus, care sa atraga privirea, insa nu exagera cu tinute prea incarcate.

Foto: Asos.com

Afla ce rochii sexy iti pot ascunde kilogramele in plus.

 

Foloseste culorile potrivite
 

Pentru a-ti lungi silueta, trebuie sa te folosesti de una dintre cele mai cautate tendinte in aceasta vara: color block.

O tinuta in care si topul si pantalonii sau fusta au nuante foarte asemanatoare te poate face sa pari mai slaba. Lipsa contrastului intre piesele tinutei tale poate fi echilibrata de culorile indraznete pe care ti le propun designerii in aceasta vara.

Afla mai multe despre trendul color block.

Un alt truc folosit de vedetele de la Hollywood pentru a crea iluzia de suplete este asortarea pantofilor cu nuanta pielii tale.

Pantofii si sandalele in nuante nude sunt in tendinte in aceasta vara. O pereche de incaltaminte nude sau intr-o nuanta crem va adauga lungime picioarelor tale si iti va subtia silueta.

 

Alege corect bijuteriile
 

Folosite pentru a accentua trasaturile si a-ti completa tinuta, bijuteriile te pot ajuta si sa ascunzi cateva defecte.

Alege-le insa cu grija! Colierele lungi nu sunt recomandate daca zona pe care vrei sa o subtieze este mijlocul.

Cerceii calndelabru iti pot incadra fata si distrage atentia de la silueta. Daca vrei sa distragi atentia de la partile superioare ale bratelor, foloseste bratari voluminoase si colorate, aflate in tendintele acestei veri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului