Pentru ea

#haine decente #haine #imbracaminte #perceptie #perceptie barbati

Cum te percep barbatii in functie de hainele pe care le porti

Este lesne de inteles de ce hainele pe care le porti pot fi un bun indicator al personalitatii tale. Daca te imbraci mereu elegant si in nuante sobre, temperamentul si activitatea ta profesionala sunt usor de dedus prin simpla analiza a tinutei. Mai multe studii de specialitate au scos in prim-plan diverse opinii masculine despre alegerea unei partenere in functie de imagine.

Daca te intrebi care sunt mesajele pe care le transmiti sexului opus prin hainele pe care le porti, iata cateva repere emise de specialisti in acest sens.


Bluze, rochii, pantaloni si fuste scurte

Atunci cand ai un trup care merita sa fie aratat, poti fi tentata sa porti bluze, rochii, pantaloni si fuste cat mai scurte. In timp ce tinutele tale pot fi extrem de stimulative pentru imaginatia barbatilor, ele transmit in acelasi timp si ca ai putea avea tendinte de promiscuitate. Sigur, nu suna ca o noutate, insa un sondaj efectuat de site-ul jimmyaus.com spune ca barbatii tind sa evite legaturile serioase cu femei care se imbraca prea provocator.

Incearca sa asociezi piesele vestimentare scurte cu altele mai decente, in parte de sus sau de jos: pantaloni foarte scurti cu un top supradimensionat, o bluza mulata cu o fusta midi evazata etc.


Haine largi, foarte comode

Fiecare femeie simte nevoia, din cand in cand, sa se imbrace mai confortabil. Important este ca aparitiile tale zilnice sa nu fie numai in pantaloni largi, bluze lalai si coafuri neglijente, altfel risti ca potentialii curtezani sa te considere ... neingrijita.

Chiar si asa, daca mergi la sala de fitness sau la un meci de fotbal, o tinuta cu bluzon sport si adidasi iti poate oferi o bila alba in fata barbatilor, care te vor considera "cool" si increzatoare in tine.


Haine extravagante, in tendinte

Rebecca Raskind, expertul in relatii al site-ului ThreeDayRule.com, spune ca barbatii nu sunt impresionati de femeile imbracate dupa ultimul "racnet" in moda. Hainele extravagante, fiind ele chiar si in tendinte, te pot face sa pari prea dornica de atentie: bijuterii neon, tinute cu imprimeu animal din cap pana-n picioare, pantaloni turcesti cu bustiera etc. Ai grija sa nu iesi prea mult in evidenta, daca vrei sa impresionezi sexul opus.


Tinutele scortoase

La polul opus al hainelor largi se afla tinutele "scortoase", in care fiecare element pare prea "lustruit". Ele arata ca te-ai straduit prea mult sa te aranjezi, ca investesti prea multe resurse materiale in imaginea ta si ca ar trebui sa fii mai relaxata in privinta look-ului tau.

Sursa foto: thfire.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare