Pentru ea

# stil feminin vara #idei tinute office #tinute office vara #tinute office #stil feminin

Cum te imbraci vara la birou

A venit vara, prilej de bucurie pentru toate fashionistele din lume. Piele aramie dezgolita, rochii decoltate, sandale si papuci purtati cu veselie: vara este anotimpul in care ne simtim cel mai libere si nu ezitam deloc sa dovedim acest lucru din plin.

Insa toate aceste reguli de care ascultam nu mai au aplicabilitate atunci cand este vorba despre vestimentatia de birou. in realitate, exista putine diferente acceptate intre outfiturile de birou de vara fata de cele din celelalte anotimpuri. Nu uita ca trebuie sa iti pastrezi prestanta si profesionalismul, iar aceste valori nu au ce cauta alaturi de slapi sau de fuste scurte.

In randurile de mai jos iti spunem insa cum te poti imbraca vara la birou astfel incat sa arati in continuare impecabil, dar sa rezisti cu brio caldurii. Descopera sugestiile noastre pentru cel mai potrivit stil office al verii!

Pune accentul pe confort!

Pentru majoritatea dintre noi, sa purtam tocuri ametitoare la birou e deja destul de dificil, dar parca misiunea devine si mai grea la 40+ de grade. De aceea, e recomandat ca atunci cand e cald afara sa schimbi pantofii cu toc pe sandale plate sau balerini, de care vei profita si atunci cand decizi sa te intorci pe jos acasa pentru a te putea bucura de natura.

Recomandarea noastra sunt modelele de balerini din piele. Acestea lasa pielea sa respire si imbina rezistenta cu confortul intr-un mod exemplar. in mediul online vei gasi variante fabuloase care se vor potrivi de minune la outfiturile tale. Fiind vara, mizeaza pe nuante vii, intense, care sa rezoneze cu frumusetea de afara. Rosu, galben de citrice, corai, turcoaz, portocaliu, roz sunt nuante extraordinare pentru incaltamintea comoda a verii.

Sursa foto: Dasha

Balerini nuanta rosu corai din piele naturala Wana

Opteaza pentru tesaturi fluide

Daca, in linii mari, designul pieselor office pentru care optezi vara nu poate fi cu mult diferit de cel din restul anotimpurilor, lucrurile se schimba atunci cand vine vorba despre materiale. Vara e chiar recomandat sa inlocuiesti tesaturile groase cu variantele lor lejere, subtiri.

In, matase, bumbac, voal - iata recomandari excelente pentru sezonul cald. Acestea lasa pielea sa respire, confera un aer suav outfiturilor tale si, nu in ultimul rand, se dovedesc ideale pentru rochii si fuste, itemuri care constituie baza garderobei tale de vara.

Sursa foto: Unsplash.com

Asa ca opteaza pentru o rochie de matase pastelata sau pentru o fusta din in purtata cu o camasa din bumbac. Pantalonii lejeri din materiale naturale, in culori neutre si in croi paper bag, sunt de asemenea o aditie excelenta in dressingul sezonului cald. Mai ai nevoie de un tricou ultra simplu si ai obtinut o combinatie excelenta in mediul office. Asezoneaza cu bijuterii fine!

Evita culorile foarte tipatoare

Ai spune ca vara este anotimpul perfect pentru a te imbata cu culoare si asa este, insa grija si masura sunt atat de necesare! in primul rand, culorile neon nu au ce cauta la birou, chiar daca au revenit in tendinte. Trebuie sa atragi atentia asupra proiectelor tale, nu a aparitiei ostentative.

De evitat sunt si nuantele metalizate intense, rozul cyclamen, magenta, turcoazul nebun sau galbenul solar. Poti picta aceste tonuri pe accesorii, asa cum te-am invatat in randurile de mai sus, dar opreste-te aici: nu ai nevoie de piese vestimentare colorate in bloc in nuante tipatoare, desi le poti integra totusi in printuri.

La fel de putin inspirata se poate dovedi si ideea de a aborda nuante inchise in outfiturile tale de vara. Chiar daca esti fana negrului, nu crezi ca ai putea domoli pasiunea ta pret de un sezon?

Pe ce sa mizezi, insa? Nuantele calde sunt o idee magica. Bronzul, tangerine, portocaliu stins vor fi ideale pe timp de vara la birou. Asociaza cu bej, care e regele garderobelor actuale, dar si cu cafe au lait si restul galeriei de nudeuri. Minunate pentru vara petrecuta la birou sunt si pastelurile: roz bebe, bleu, caisa, galben pai, menta, fistic, lila, rose, reprezinta culori cu care vei arata ca stapanesti la perfectie moda la birou.

Sursa foto: Unsplash.com

Tine cont de aceste sfaturi si te vei imbraca impecabil vara la birou! Nu forta nota si pastreaza itemurile decoltate pentru piscina, pentru iesirile cu prietenii la terasa sau pentru vacanta, dar adapteaza garderoba optand pentru confort, materiale fluide si neaparat culori delicate.

Sursa foto principala: Unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare