Pentru ea

#flecuri pantofi # pantofi dama

Cum se schimba flecurile de la pantofi dama in doar 5 minute

Fara indoiala, majoritatea femeilor detin in garderoba proprie pantofi dama eleganti de care nu se pot desparti, indiferent ca acestia s-au uzat si nu mai au acelasi aspect ca la inceput.

 

Cele mai multe probleme in cazul femeilor cand vine vorba de pantofi dama apar din cauza ruperii sau tocirii flecurilor de la pantofi. Un cizmar le-ar inlocui imediat, dar ce rost are ca femeile sa depuna un efort suplimentar si sa se deplaseze, cheltuind bani si irosind timp pe drumuri, cand pot gasi solutia direct acasa?

Urmand doar cativa pasi si cu ajutorul unor ustensile regasite in orice casa, femeile isi pot repara singure pantofii in doar 5 minute.

Pentru a repara flecurile pantofilor direct de acasa, femeile trebuie sa pregateasca un cleste, o pereche nou nouta de flecuri si, evident, un ciocan. Chiar daca la o prima impresie poate suna a treaba de mester, in realitate intreaga operatiune este „joaca de copii”. Este recomandat sa se foloseasca pe post de flecuri noi exact flecurile regasite in cutia originala a pantofilor atunci cand acestia au fost cumparati. In cazul in care acestea nu mai exista, se pot folosi si alte flecuri cu conditia ca ele sa fie in concordanta cu dimensiunea tocurilor. De cele mai multe ori, femeile pastreaza atat cutia pantofilor, cat si flecurile originale de rezerva, ceea ce inseamna ca cele mai precaute nu vor avea dificultati in acesst caz.

Operatiunea de schimbare a flecurilor incepe cu prinderea acestora folosind un cleste si tragerea lor. Varful din metal inserat in toc se desprinde destul de usor, dar in caz contrar, se poate roti pantoful stanga-dreapta, timp in care flecul se tine strans. Din momentul in care varful din toc incepe sa se slabeasca, se va putea scoate cu usurinta apoi.

In locul flecului uzat se introduce flecul nou. Cu ajutorul unui ciocan, se poate bate noul flec pana cand varful metalic intra de tot in toc. In cazul in care noul flec nu se aliniaza perfect cu linia tocului, se ia clestele si se roteste flecul pana cand se fixeaza in pozitia potrivita.

Urmand acesti pasi simpli, femeile pot avea pantofi cu flecuri uniforme si mai ales rezistente in timp, care le vor oferi confortul si siguranta de care au nevoie atunci cand merg pe tocuri. Prin urmare, in doar 5 minute, femeile isi pot rezolva singure problema cu flecurile direct de acasa, astfel incat sa se bucure de purtarea pantofilor preferati pe o perioada de timp cat mai indelungata. Cu aceste trucuri la indemana, femeile economisesc timp, bani, dar si energie, intrucat nu mai sunt nevoite sa se deplaseze pana la cizmar si sa astepte ca acesta sa le rezolve problema. Indiferent de marca de pantofi pe care o poarta, orice femeie la un moment dat se loveste de aceasta problema a flecurilor, de aceea este esential ca acestea sa stie sa gestioneze situatia rapid, sigur si fara prea mult efort intr-un mod foarte practic.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare