Pentru ea

#sosete vesele # cum se poarta sosetele #sosete

Cum se poarta sosetele vesele si de ce sunt un must-have

Desi nu le acordam importanta in tinutele zilnice, sosetele sunt accesorii care completeaza orice outfit. In afara de sosetele clasice, care abia se observa atunci cand te incalti, exista si modele colorate si haioase, care te binedispun.

 

In zilele noastre, sosetele vesele sunt accesorii must-have, pe care le poti alege indiferent de gen sau varsta. Mai mult, aceste accesorii se integreaza de minune atat in tinute sport si casual, cat si in outfituri business, potrivite pentru birou.

Vrei sa afli cum se poarta sosetele vesele si cum sa le introduci in tinutele tale? Tine cont de urmatoarele sugestii!

Sosete vesele cu jeansi si tricou

Cea mai simpla modalitate de a purta sosetele colorate, cu imprimeu vesel? Combina-le cu un outfit casual, potrivit pentru sezonul rece si anotimpul cald. De pilda, poti sa porti sosete pentru barbati, cu un imprimeu amuzant, alaturi de jeansi si tricou. Pentru sezonul rece, adauga o jacheta cool, care tine de cald si esti gata de plecare. In picioare, poti sa porti pantofi sport, mocasini sau pantofi din piele, in functie de preferinte.

Si femeile pot integra sosetele vesele in aceeasi combinatie, astfel incat aceste accesorii sa fie la vedere! Sosetele arata cel mai bine cu pantofi sport dar si cu papuci sau sandale.

Sosete vesele cu pantaloni scurti si top din dantela

Intr-o tinuta perfecta pentru vara, poarta sosetele vesele alaturi de pantaloni scurti si un top elegant, din dantela. Barbatii pot inlocui acest top cu un maiou sau cu un tricou simplu, cu imprimeu.

Nu este nimic mai cool decat sa lasi o pereche de sosete vesele la vedere, atunci cand porti jeansi scurti si pantofi sport. Sosetele moderne se integreaza de minune in orice tinuta, care va atrage atentia celor din jur.

Sosete vesele si rochie cu imprimeu

Daca iti place sa porti rochii, ce ai spune sa le combini cu sosete vesele? O rochie midi cu imprimeu arata excelent cu sosete pe care sa se regaseasca cel putin una dintre nuantele rochiei.

Nu doar vara poti alege aceasta combinatie, ci si in sezonul rece. Daca nu vrei sa renunti la purtatul rochiilor, pune-le in evidenta cu ajutorul unor sosete colorate. O rochie casual arata minunat alaturi de sosete vesele si o pereche de bocanci care iti ofera confort. Mai mult, sosetele colorate pot scoate din anonimat o rochie banala, in special daca porti modele cu imprimeu amuzant.

Sosete vesele cu fusta midi si camasa

Si fustele arata excelent cu sosete haioase, pentru un look armonios! Porti o fusta in nuante de rosu? Poarta sosete haioase care sa contina aceasta culoare. Daca te imbraci cu fusta si camasa in aceeasi nuanta, poti alege orice model de sosete vesele, care sa puna in valoare tinuta.

Sosete colorate si costum masculin

Barbatii au ocazia sa poarta costume alaturi de pantofi sport si sosete colorate. Pentru a nu da gres, alege un costum casual impecabil, lasand deoparte costumul de ceremonie.

Un costum uni arata bine alaturi de orice pereche de pantofi sport, insa sunt recomandati tenisii cool, in nuante deschise. Vrei sa creezi o tinuta extravaganta, care sa atraga atentia? Poarta costumul cu sosete vesele, in nuante intense, care vor atrage priviri admirative.

Sosetele vesele reprezinta o modalitate excelenta de exprimare a creativitatii in moda. Iesi in evidenta cu ajutorul accesoriilor, experimenteaza si foloseste sosetele in orice tinuta, pentru un look perfect.

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare