Pentru ea

# alegere haine #sfaturi practice #imbracaminte #haine #stil feminin

Cum sa-ti alegi hainele astfel incat sa para mai scumpe decat sunt

Nu trebuie sa cheltuiesti o avere ca sa ai de fiecare data o aparitie impecabila. Descopera cateva trucuri pentru a-ti alege hainele astfel incat sa para mai scumpe decat sunt in realitate.

Cum ajungi la rezultatul dorit prin mici schimbari

Pentru a fi in permanenta in pas cu moda si a arata tot timpul impecabil ar trebui sa investesti sume mari de bani pe cele mai noi piese vestimentare. Pentru a-ti schimba in intregime garderoba in fiecare sezon ai nevoie de un buget considerabil. Insa te poti imbraca astfel incat sa para ca ai chletuit o avere pe haine, daca atunci cand iesi la cumparaturi faci niste alegeri istete. Este necesar sa stii cateva mici trucuri de styling, cum sa asortezi piesele si sa investesti in cateva lucruri de buna calitate, pentru a avea mereu o aparitie senzationala.

Alege materiale de calitate

Nu este necesar sa ai foarte multe haine in garderoba, insa este vital sa ai piese vestimentare din materiale de buna calitate, din fibre naturale si lucrate cu atentie. In acest fel, vei putea avea o aparitie inspirata si eleganta fie ca este vorba de o tinuta de seara, de outfit-ul pe care il porti la birou sau de tinutele pe care le adopti in timpul liber.

Poarta denim in colori inchise

Denimul este un material versatil si de aceea stilistii recomanda denimul in culori inchise pe care il poti purta peste zi, dar si seara, la o iesire cu prietenii. Tine cont sa alegi intotdeauna masura potrivita, dar si un denim de buna calitate.

Investeste intr-un blazer de calitate

Gandeste-te unde iti petreci cele mai multe ore din viata si investeste cea mai mare parte din bugetul tau in piese vestimentare care te vor pune in valoare cel mai bine acolo. In cazul in care si raspunsul tau este “la job”, atunci achizitioneaza-ti un blazer negru cu taieturi fine si cateva detalii speciale. Aceasta va deveni cu siguranta piesa din garderoba ta care te va scoate din incurcatura de fiecare data cand nu stii cu ce sa te mai imbraci la birou.

Combina texturi si modele

Arta de a combina texturi si culori este secretul de a te imbraca in asa fel incat sa lasi impresia ca porti doar piese scumpe. Asorteaza matasea naturala cu alte tesaturi pretioase, cum ar fi casmirul sau denimul in aceeasi schema de culori.

Include o rochie colorata in garderoba

Rochia neagra nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei, dar la fel nici rochia colorata. Atunci cand ai de participat la evenimente care au loc seara, o rochie intr-o culoare speciala asortata cu o pereche de pantofi deosebiti sunt tot ce iti trebuie pentru o aparitie eleganta.

Cumpara doar pantofi de buna calitate

Spre deosebite de alte piese vestimentare, in cazul pantofilor poti sa cheltuiesti ceva mai multi bani. Pantofii ieftini, din materiale sintetice de proasta calitate, ruineaza orice tinuta, indiferent de calitatea celorlalte piese vestimentare pe care le porti.

Achizitioneaza o geanta de designer

O geanta de buna calitate, eventual care poarta semnatura unui designer celebru, face cat o mie de cuvinte. Fereste-te de replici ale modelelor celebre si alege acele accesorii din piele de buna calitate. Opteaza pentru un model care poate fi adaptat cu usurinta atat de tinute de zi, cat si la cele de seara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare