Pentru ea

#machiaj simplu # cum te machiezi #sfaturi machiaj #machiaj #machiaj de zi

Cum sa te machezi zi de zi! Simplu si de efect!

Atunci cand te grabesti si nu ai prea mult timp pentru a sta in fata oglinzii, aplica regulile de baza pentru a obtine un look ingrijit si cat mai natural.

Pentru un machiaj ideal pentru zi, nu trebuie decat sa urmezi cativa pasi simpli. De fiecare data vei incepe cu pregatirea tenului si vei continua cu aplicarea restul produselor de machiaj.

Descopera care sunt pasii pentru a obtine un machiaj simplu si de efect!

Curata-ti tenul

Inainte de a aplica orice produs de machiaj este necesara o curatare in profunzime a tenului. Atunci cand iti cureti si iti hidratezi tenul, produsele de machiaj se vor aplica mai usor.

Curata tenul

Curatarea tenului inseamna indepartarea oricarei urme de murdarie si grasime. Foloseste dischete demachiante si apa micelara pentru a indeparta toate impuritatile..

Aplica crema hidratanta

Cand tenul este curat poti sa aplici crema hidratanta pe fata. Poti sa alegi o crema cu textura lejera pentru a nu ingreuna tenul cand aplici machiajul. E recomandat, de asemenea, sa folosesti o crema hidratanta cu factor de protectie solara.

Aplica fond de ten hidratant

Aplica un fond de ten care se potriveste cel mai bine nuantei tenului tau si neaparat orieteaza-te spre o formula hidratanta. Fondul de ten va sta pe fata ta intreaga zi si este nevoie sa hidrateze si sa protejeze pielea in tot acest timp. Fondul de ten se aplica pe toata fata, exact ca si crema hidratanta.

Acopera imperfectiunile

Aplica anticearcan in zona ochilor si foloseste-l pentru a acoperi orice alte imperfectiuni de pe fata. Pentru a acoperi petele sau alti pori de pe fata, aplica-l direct pe zona respectiva si uniformizeaza cu degetul sau foloseste un burete pentru machiaj. Pentru a acoperi cearcanele, pune produs sub ochi, apoi uniformizeaza cu degetul sau cu buretele pentru machiaj.

Foloseste o pudra translucida

Daca ai un ten gras, nu ezita sa aplici si putina pudra care va impiedica fata sa luceasca dupa cateva ore. Pudra se aplica cu pensula speciala prin miscari circulare pentru a rezista pe fata cat mai mult timp.

Aplica un blush in culori calde

Un blush intr-o culoare calda si subtila in acelasi timp va contura intr-un mod placut obrajii.

Aplica fard de ochi

Pentru un machiaj de zi, alege o nuanta simpla care doar iti va accentua putin privirea. Poti sa optezi pentru nuante de bej si crem. Fardul se aplica pe toata suprafata pleoapei cu ajutorul pensulelor pentru fard de pleoape.

Nu uita de mascara

Cateva straturi de mascara vor accentua privirea. Alege o nuanta de maron inchis pentru un finisaj discret si aplica mai multe straturi pe genele de sus si un singur strat de mascara pe genele de jos.

Scoate in evidenta buzele

Alege un balsam de buze intr-o culoare naturala, cat mai apropiata de nuanta buzelor tale. Poti sa aplici balsamul pe buze si sa il uniformizezi cu degetul pentru a le da un aspect cat mai natural.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare