Pentru ea

#sport de acasa #haine sport #stil masculin #stil feminin

Cum sa te imbraci cand faci sport de acasa

Exista oameni care se trezesc in fiecare dimineata cu o ora mai devreme decat ar fi nevoie, ca sa aiba timp pentru exercitii fizice de baza. Exista oameni care isi petrec serile in compania instructorilor de fitness de la salile de sport. Exista si oameni care considera ca o dupa-amiaza petrecuta pe salteaua de yoga, exersand pozitia copacului sau a copilului, in intimitatea propriei locuinte, este cel mai relaxant lucru posibil dupa o zi lunga la birou.

 

Acum insa, in timpul pandemiei de coronavirus, cand salile sunt inchise, iar miscarea in aer liber se poate desfasura doar in jurul blocului, multe persoane au mutat activitatile sportive in interior. Cei care lucreaza de acasa continua sa se trezeasca mai devreme pentru o ora de sport, care sa le permita sa ramana activi intreaga zi. Altii isi pastreaza obiceiurile de a face sport seara, sau la amiaza. Si e normal, pentru ca suntem diferiti.

La fel ca in privinta oricarui alt lucru, suntem diferiti si in ceea ce priveste preferintele sportive, insa un lucru este sigur: pe cat de important este sportul pentru sanatatea si starea noastra de bine, pe atat de importante sunt hainele pe care le purtam cand il practicam.

Nu este un secret faptul ca unul dintre ingredientule cheie in tot ceea ce facem este confortul. Cat timp ne simtim confortabil – fizic si psihic deopotriva – cu atat mai bun este rezultatul final al muncii noastre. Iar in sport, acest lucru se vede si se simte cel mai clar. Mai ales in aceasta perioada in care activitatea fizica este mult redusa, exercitiile fizice pe care le putem face acasa au o importanta deosebita, influentand in bine starea de spirit si productivitatea.

In ultimul secol, odata cu dezvoltarea economiei, oamenii au descoperit tot mai multe posibilitati in ceea ce priveste activitatile fizice. Daca in trecut, acestea se rezumau la plimbari lungi care nu necesitau o vestimentatie speciala, in prezent, fiecare sport are propriile cerinte in materie de echipament. Tesaturi elastice, materiale textile inovative impermeabile sau absorbante, flexibilitate – toate acestea sunt doar cateva dintre detaliile care conduc la alegerea tinutei potrivite pentru sesiunile sportive. Pentru sportul acasa, insa, sunt necesare doar cateva piese vestimentare comode si, eventual, o pereche de incaltaminte (pentru stabilitate).

Branduri vestimentare cunoscute la nivel international si-au indreptat eforturile si atentia in ultimii ani catre iubitorii de sport, adaugand clasicelor colectii pentru femei si barbati, o noua colectie de echipamente sportive. Este si cazul brandului Tommy Hilfiger, ce propune in fiecare sezon noi modele de echipamente, cool si deosebit de comode. Astfel, colectia Tommy Sport Primavara 2020 patrunde in spiritul de pionierat al Americii moderne, celebrand cea de-a 35-a aniversare fuzionand piesele de patrimoniu clasice cu un twist pentru viitor. Piesele vestimentare sport de baza, inclusiv bustierele, colantii si tricourile sunt reimaginate cu o nota jucausa prin culori puternic contrastante, detalii cu benzi de plasa si linii ergonomice bine definite. Elementele inovatoare aduc un avantaj tehnic stilurilor de semnatura, cum ar fi materialul anti-bacterian Polygiene®, materialul HerMin® Weave Tech din bumbac, respirant si rezistent la apa. In plus, materialele textile fresh cum este Cool miDori® adauga articolelor vestimentare stylish sport proprietati respirante, de racire si absorbtie a umiditatii. Siluetele mulate sunt proiectate cu o elasticitate confortabila pentru o mai buna libertate de miscare, in timp ce sutienele sport ofera un suport sporit. Sunt introduse noi elemente grafice, de la brandingul retro sport la steagul emblematic reprodus intr-o maniera fluida sub forma de imprimeu all-over. Pete de culoare oranj si galben-verzui contrasteaza cu paleta de culori emblematica rosu, alb si bleumarin.

Iar daca vestimentatia sportiva nu este o optiune sau nu se numara printre preferatele tale, exista oricand posibilitatea unui outfit format dintr-un tricou sau hanorac, precum cele din colectia Tommy Jeans Primavara 2020, si o pereche de pantaloni scurti in stilul inconfundabil al colectiilor TommyXLewis. Important este sa te simti confortabil, iar daca outfit-ul este si stylish, cu atat mai bine!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului