Pentru ea

#costum halloween #costumatie halloween #halloween

Cum sa te costumezi de Halloween daca vrei sa-ti seduci partenerul

Halloweenul nu inseamna doar baluri mascate si petreceri cu sute de persoane. Poti petrece un Halloween de poveste in doi, chiar la tine acasa.

 

Halloween inseamna sa-ti pui fanteziile in practica, sa te costumezi si sa surprinzi. Iar anul acesta il poti surprinde de Halloween cu o petrecere privata… in dormitor.

Noaptea de Halloween este cu siguranta o noapte dedicata fanteziilor. Si mai ales lipsei de prejudecati. Jucausa, timida, provocatoare, senzuala? Indiferent de atitudinea pe care vrei sa o adopti la petrecerea voastra privata de Halloween, costumul care sa-ti puna silueta in valoare nu trebuie sa-ti lipseasca.

Zeci de costumatii senzuale te vor surprinde prin ingeniozitate si detalii extravagante. De la stewardese serioase, ingerasi cuminti, profesoare severe, bavareze voluptoase sau politiste puse pe arestari, la clasice, dar seducatoare asistente medicale sau iepurasi obraznici– orice fantezie devine posibila. Pentru fiecare din aceste roluri vei gasi mai multe variante de costume, astfel incat acesta sa se potriveasca perfect siluetei si stilului tau.

Accesorii care condimenteaza petrecerea

Dar provocarea nu se opreste aici. Poti transforma o seara speciala intr-una cu adevarat de neuitat si cu ajutorul altor accesorii seducatoare, care vor crea o atmosfera speciala in dormitor. Pentru o nota de mister, alege o lenjerie intima sexy alaturi de o masca dantelata. Aceasta iti va conferi nu doar o aura senzuala, ci iti va da incredere sa te transformi in cine visezi in dormitor. Iar acesta nu poate fi decat un ingredient al succesului unei nopti de Halloween cu adevarat speciale.

Macar o data in viata, orice femeie ar trebui sa incerce sa isi asume rolul dominatoarei in dormitor. Pentru acest lucru, nu trebuie decat sa iti gasesti costumatia potrivita. Cum ar fi un body indraznet, din latex. Pe langa acesta, cateva accesorii pot contribui la un role-play de succes: un bici fin, niste catuse senzuale sau o esarfa din matase. Pe toate le gasesti pe SevenSins.ro.

Anul acesta, Halloween inseamna sa iti dai frau liber imaginatiei, pentru ca orice fantezie este permisa in dormitor!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare