Pentru ea

#truse de machiaj #masca exfolianta #secrete frumusete #felii de castravete

Cum sa supravietuiesti frumos petrecerii de Revelion

Indiferent daca petrecerea de Revelion te surprinde in club, la restaurant sau acasa, cu prietenii dragi, efectele unei nopti nedormite vor fi resimtite imediat de organism si frumusetea ta va avea de suferit. Invata de la noi care sunt cele mai eficiente trucuri cu ajutorul carora sa afisezi o imagine perfecta si, a doua zi, sa ii surprinzi placut pe cei din jurul tau.

1 Foloseste tratamente si masti naturiste pentru a scapa de cearcane

Pentru a scapa de cearcane, poti alege unul dintre remediile clasice, precum feliile de castravete sau pliculete racite de ceai de musetel.

Aplica pe pleoape pliculete de ceai sau felii de castravete tinute la frigider si lasa-le sa actioneze circa 20 de minute. Astfel, vei reusi sa scapi de problema ochilor umflati si incercanati.

2 Aplica o masca exfolianta

Un mod bun de a revigora tenul este sa faci un tratament de exfoliere, pentru a inlatura celulele moarte de la suprafata pielii si impuritatile stranse in timpul petrecerii. Umezeste fata cu apa calduta, apoi aplica o masca exfolianta cu ajutorul unui buretel sau chiar cu mana. Evita sa iti exfoliezi tenul mai mult de 3 minute, deoarece pielea se poate irita.

3 Aplica machiajul corector

Pentru a ascunde imperfectiunile, aplica un machiaj corector. Ai nevoie de un creion corector cu efect iluminator, pentru a ascunde cearcanele, fond de ten rezistent la transfer si un strat fin de pudra.

4 Foloseste blush-ul pentru pometi

Dupa o noapte alba, este posibil ca fata ta sa tradeze oboseala, astfel ca ai nevoie de putina culoare pentru mai multa viata. Foloseste pentru pometi blush crema, intr-o nuanta mai puternica decat cea pe care o folosesti de obicei.

5 Mizeaza pe machiajul natural

Alege farduri in culori pale, precum bej sau gri deschis, deoarece acestea ascund cu usurinta roseata pleoapelor. Make-up artistii recomanda ca dupa petrecere sa te feresti de produsele de machiaj sidefate, deoarece acestea accentueaza defectele.

Pentru buze poti folosi un gloss, in detrimentul rujului, si vei obtine un look proaspat si seducator.

Sursa foto:shebeautytime.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare