Pentru ea

#ten #hidratare #privire #hidratare ten #machiaj vintage

Cum sa realizezei machiajul vintage perfect

Designerii si make-up artistii fac din ce in ce mai des calatorii in trecut si reinvie si reinterpreteaza stilul anilor de mult apusi. Noua tendinta in machiaj este inspirata tot din trecut, din stilul vintage, caracteristic anilor '20 si '30. Prin urmare, daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati, trebuie sa punctezi si machiajul vintage, care este ideal pentru adeptele stilul clasic, dar si nonconformist in acelasi timp. Iata cum iti poti realiza un machiaj vintage perfect:

Machiajul vintage este ideal pentru seara, deoarece principalele trasaturi ale acestui stil sunt tenul luminos, ochii bine conturati si buzele rosii. Iata pasii pe care trebuie sa in urmezi:


1. Hidrateaza-ti tenul

Aplica pe fata o crema intens hidratanta si foloseste dupa aceea un fond de ten deschis, pentru a capata aspectul luminos ce caracterizeaza machiajul vintage. Ai grija ca fondul de ten sa fie bine intins. Incepe aplicarea acestuia de sub zona ochilor si continua inspre pometi, barbie, gat si frunte. Cearcanele le poti acoperi cu un baton corector, iar pentru ca fardurile sa reziste cat mai bine pe pleoape, aplica un strat subtire de corector si pe acestea.

La final aplica si o pudra compacta, deoarece aspectul mat este o alta trasatura a stilului vintage.


2. Evidentiaza-ti privirea

Pentru a-ti evidentia privirea in stil vintage trebuie sa ai la indema un tus negru, un must have pentru a putea realiza un machiaj vintage perfect. Mai intai, trebui sa folosesti un fard de pleoape deschis, pe care sa il aplici pe toata pleoapa, dar si pe partea superioara, langa sprancene. Apoi, aplica si un fard roz piersica in coltul exterior al ochiului catre interior.

La final, aplica si tusul de ochi, trasand o linie dreapta subtire urmarind linia genelor, apoi retraseaz-o si ingroas-o de la mijloc catre exterior.


3. Aplica culoarea

Ultima etapa pentru a avea un machiaj vintage perfect este aplicarea rujului rosu, piesa de rezistenta a acestui stil. Pentru a-ti scoate mai bine in evidenta buzele, poti aplica chiar si un strat subtire de luciu de buze.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare