Pentru ea

#pantaloni #pantaloni de piele #pantaloni piele #asortare pantaloni piele

Cum sa porti pantalonii din piele

Pantalonii din piele sunt un accesoriu indispensabil in acest sezon. Sunt extrem de versatili si foarte comozi. Ii poti purta la orice tip de tinuta, de aceea sunt foarte populari. Sunt sic, usor de purtat si eleganti in acelasi timp. Daca nu stii inca cum sa ii porti, iata cateva idei din care te poti inspira pentru a-ti crea un look sic, de invidiat:


1. Pantalonii din piele pentru tinuta casual

Pentru o tinuta lejera si sic de zi poti combina pantalonii din piele cu un tricou simplu sau cu imprimeu grafic, foarte glamour, alaturi de un sacou clasic, cu croiala dreapta, in stil barbatesc. La aceasta tinuta se potrivesc perfect niste bocanci inalti, cu siret, extrem de comozi.


2. Pantaloni din piele si sacoul alb

Pantalonii din piele si sacoul alb fac cea mai buna si sic echipa. Imbraca o pereche de pantaloni din piele, arunca pe tine un top lejer si fin si o pereche de botine, plus sacoul alb si vei crea o tinuta perfecta pentru o intalnire sau o iesire la un eveniment monden.


3. Pantalonii din piele si puloverul supradimensional

Cum sa nu creezi un outfit perfect daca combini doua piese vestimentare vedeta in acest sezon: pantalonii din piele si puloverele XXL. Acest look este perfect pentru o esire alaturi de familie in weekend sau pentru o calatorie in care vrei sa fii sic si comoda.
 

4. Pantalonii din piele si pantofii stiletto

Daca vrei sa oferi o nota de eleganta maxima pantalonilor din piele, atunci combina-i cu o pereche de pantofi stiletto, un top de matase rafinat, o geanta tridimensionala si un colier statement foarte sic. Iata cum in cateva minute ti-ai creat un outfit foarte sic si in tendinte, perfect pentru un eveniment ce impune tinuta.


5. Pantaloni din piele cu tenisi sau sneakersi

Pantalonii din piele se potrivesc de minubne chiar si cu incaltamintea sport. Ii poti purta cu succes atat cu tenisi, cat si cu celebrii sneakersi. Alaturi de acestea poti imbraca fie cardigane asimetrice uni sau viu colorate, fie jachete scurte, pana in talie, ori veste din blana sau chiar din denim, piese vestimentare in mare voga in acest sezon.



Sursa foto: test.einshtein.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului