Pentru ea

#asortare palton colorat #palton colorat #stil feminin #palton #stil feminin iarna

Cum sa porti paltonul colorat iarna aceasta

Iarna avem tendinta sa imbracam haine in culori terne, plictisitoare, cumva in ton cu vremea rece si mohorata de afara. Doar ca sezonul acesta se poarta mai mult ca oricand culorile puternice. Lila, albastru cobalt, purpuriu sau roz, ori verde sunt culorile cu care poti iesi in lume iarna aceasta.

Ce nuanta sa alegi

Sursa foto: atentamente-carmen.blogspot.com

Stii culorile bombonelelor de ciocolata tip bonibon? Ei, bine, acelea sunt nuantele pe care designerii le-au luat in calcul pentru acest sezon. Asadar, nimic nu te impiedica sa incerci sa porti un pardesiu roz. Te intrebi ce are aceasta culoare cu iarna? Designerii au decis sa contibuie la starea de bine din aceasta iarna cu un strop din nuantele verii. Fie ca vorbim de un roz pal sau chiar de fucsia, orice e permis.

Sursa foto: milvestidoss.com

N-ai incercat pana acum un pardesiu galben? Priveste doar cata lumina pare sa aduca in acest peisaj invernal aproape mort.

Sursa foto: galleryhip.com

Ce zici de verde? Poti incerca un verde mai "cuminte", precum cel din imagine, sau poti alege nuante neon si cu siguranta nu vei trece pe strada neobservata.

Exact ca o diva ai arata purtand un astfel de palton rosu intens. E o nuanta pasionala, care va aprinde imaginatia tuturor barbatilor, asa ca nu mai astepta!

Unul albastru electric iti va lumina chipul si iti va placea la nebunie modul in care vei iesi in evidenta, chiar daca nu porti o nuanta cu adevarat stridenta.

Cu ce porti paltonul colorat

Cel mai simplu este sa porti paltonul colorat cu o tinuta all black. Asa, cu siguranta nu vei da gres la combinatia de culori. De altfel, un palton colorat merge de minune cu blugi si un pulover intr-o culoare neutra - alb, nude sau gri. Dar lista e deschisa, iar combinatiile sunt aproape nelimitate.

Ce fel de palton porti

Sursa foto: fashion-district.org

Paltonul oversize se regaseste in colectiile multor designeri sezonul acesta, deci daca crezi ca se preteaza stilului tau, atunci incearca-l. Trebuie sa tii cont totusi ca un palton supradimensionat nu este o alegere tocmai inspirata pentru minione.

Paltoanele tip trenci, cele cu cordon legat in fata, sunt si ele una dintre tendintele acestei ierni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare