Pentru ea

#imprimeuri #stil feminin #imprimeuri cu stil

Cum sa porti imprimeurile cu stil

Imprimeurile sunt unul dintre cele mai populare elemente grafice in acest sezon. Acestea au invadat marile podiumuri si au influentat rapid si moda strazii. Uneori insa, reprezentantele sexului frumos se lasa purtate de val si ajung sa exagereze cu aceste imprimeuri atat de populare. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa porti cu stil imprimeurile:


1. Imprimeurile pentru un stil elegant

In cazul in care esti o fire careia ii place eleganta si rafinamentul, animal printurile sunt ideale pentru tine. Un palton sau o jacheta cu astfel de imprimeuri sunt perfecte pentru o iesire la un eveniment in care se impune tinuta. De asemenea, stilul elegant poate fi uneori prea conservator, asa ca o pata de culoare subtila, precum animal printurile, ar fi perfecta.


2. Colantii cu imprimeuri

Daca esti o fire comoda si vrei sa fii si in ton cu noile tendinte, atunci piesa vestimentara perfecta pentru tine sunt colantii cu animal print. Acestia sunt foarte versatili si ii poti purta atat la o tinuta eleganta, cu botine si un sacou negru cambrat, ori la o tinuta casual, alaturi de o bluza simpla, usor lasata pe umeri si niste sneakersi negri in ton.


3. Camasile fine alaturi de fustele creion sau pantalonii pana

Bulinele, inimioarele sau chiar pisicile sunt alte imprimeuri simpatice si in acelasi timp elegante, care te pot ajuta sa iti creezi o tinuta plina de rafinament. Combina o camasa de matase fina cu imprimeuri cu inimioare si o fusta creion lacuita sau din piele si vei obtine o tinuta de efect, care va atrage cu siguranta privirile.


4. Accesoriile cu animal print

Uneori, nu ai nevoie de obiecte vestimentare foarte opulente pentru a fi sic. O simpla esarfa cu animal print sau o geanta cu imprimeuri grafice viu colorate pot transforma orice tinuta banala intr-una surprinzatoare.

De asemenea, niste bratari multiple sau un colier cu animal print pot face schimbari spectaculoase la un outfit simplu, de zi, care ti se pare prea monton si anost.





Sursa foto: en.paperblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare