Pentru ea

#alb #alb negru #culori #stil vestimentar #combinatii alb negru

Cum sa porti corect combinatia de alb-negru

Daca anul 2012 s-a caracterizat printr-o explozie de culoare si prin combinatii de tinute care mai de care mai excentrice, anul acesta revine in tendinte contrastul clasic si minimalist de alb-negru. Aceasta combinatie neutra are ca principal avantaj versatilitatea, dar si impactul vizual foarte puternic, de aceea este important sa stii cum sa asociezi corect aceste doua nonculori. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa atragi toate privirile asupra ta:


1. Stilul casual alb-negru

Cu ajutorul combinatiei alb-negru iti poti realiza un look lejer, stil casual, ideal pentru o zi de plimbare alaturi de prietene sau o tura prin magazine. Pentru asta ai nevoie de o pereche de jeansi negri, un tricou alb lejer si o jacheta neagra de piele, piese cheie pentru o tinuta casual de zi, care cu siguranta se regasesc in garderoba ta.


2. Stilul office alb-negru

Combinatia alb-negru este, fara niciun dubiu, stilul definitoriu pentru vestimentatia office-business. Iti poti realiza o astfel de tinuta purtand o camasa alba cu o pereche de pantaloni negri pana sau cu o croiala masculina. Astfel vei crea o tinuta office standard, care iti va oferi eleganta si un aer chic.

Poti completa aceasta tinuta cu o pereche de pantofi stiletto negri.


3. Stilul rock chic alb-negru

Pentru a-ti crea un stil rock chic prin combinatia alb-negru ai nevoie de o pereche de pantaloni de piele, piesa vestimentara care se bucura totodata si de o mare popularitate, de un sacou alb sport sau un top alb si de o pereche de pantofi cu toc jos.


4. Stilul girly alb-negru

Daca esti mai copilaroasa si iti plac tinutele girly, poti crea un outfit care va atrage privirile si prin combinatia de nonculori alb-negru. Poti purta de exemplu o rochie clos, retro, sau pantaloni scurti mai eleganti, cu detalii grafice si accesorii urbane.


5. Mix de stiluri alb-negru

Anul acesta se poarta combinatiile insolite care socheaza vizual. Poti folosi combinatia alb-negru si pentru un mix de stiluri daca esti o fire mai extravaganta. Poti purta de exemplu pantaloni sport negri, cu un sacou alb si sandale.



Sursa foto: wewantkpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare