Pentru ea

#stil feminin #animal print #haine #haine animal print

Cum sa porti corect animal printurile

Tinutele cu animal print sunt din nou in mare voga in aceasta vara. Asa ca nu ezita sa scoti de la naftalina rochiile si pantofii cu astfel de imprimeuri, deoarece acestea sunt un "must have" in acest sezon estival. Secretul in purtarea acestor tinute este acela de a nu exagera. Poti alege orice tip de animal print, fie el leopard, cu amprente aldine sau intr-o paleta de culori vii. Desi ti se par greu de asociat, animal printurile pot fi purtate in orice moment al zilei daca urmezi cateva sfaturi.


1. Topurile cu animal print

Desi cel mai greu de purtat ti se par topurile cu animal print, trebuie sa stii ca nu este atat de dificil de combinat cu alte obiecte vestimentare incat sa obtii o tinuta de invidiat. Poti sa combini foarte bine un top animal print cu o pereche de jeansi skinny, cu o fusta neagra sau chiar cu pantaloni scurti pentru o tinuta de zi.


2. Pantalonii cu animal print

Pantalonii cu animal print ii poti purta cu o camasa sau o bluza alba de matase sau orice alt material mai vaporos. Iti poti completa tinuta cu pereche de pantofi cu toc inalt si o geanta cu nuante de maro, de tip postas. Aceasta tinuta este ideala pentru zi, daca simti nevoia de a fi mai chic.


3. Gentile cu animal print

Daca ti-ai achizitionat o geanta cu animal print, incearca sa nu o asociezi cu alte obiecte vestimentare cu astfel de imprimeri. Poarta aceste genti ca un accesoriu care sa scoata in evidenta o tinuta simpla, precum o rochie neagra.

 

4. Pantofii cu animal print

La fel ca si in cazul gentilor, pantofii cu imprimeu nu trebuie asociati cu o tinuta incarcata, Poarta-i cu tinute simple, uni.


5. Nu te feri nici de asocierea cu culorile tari

O alta asociere a animal printurilor care te va scoate in evidenta este si aceea cu o culoare puternica, precum roz, galben sau fucsia. Combina o bluza cu animal print cu o fusta tip creion si cu siguranta vei obtine un outfit perfect pentru o iesire de seara.


6. Rochiile cu animal print

Rochiile cu animal print sunt perfecte pentru o tinuta de seara. Le poti purta la o petrecere intre prieteni sau chiar la un cocktail.



Sursa foto: fashionandhappify.info
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare